nabolaget

Nabolaget fredag: Vinn 1 million kroner på egen adresse

Fredag er det klart for ny hovedtrekning i Nabolaget. Premier på alt fra 100 000 kroner til en femtilapp skal deles ut, og én heldig spiller vil få en ekstra fin start på helgen når hen vinner 1 million kroner på egen adresse.

HVOR BOR VINNEREN?: I Nabolaget er det kun to ting som gjelder: fast bopel og gyldig kupong. Vinner naboen, vinner du–og omvendt, så sant dere begge spiller.
Norsk Tipping
Publisert:2. juni 2022Endret:3. januar 2023

I Nabolaget kan du bli millionær på adressen din! Hvis du vinner, vinner i tillegg også de av naboene dine som har spilt–uten at du trenger å dele av premien din av den grunn. Hver fredag trekkes det én heldig Nabolag-spiller som får 1 million kroner i premie. De nærmeste spillende naboene får premier på alt fra 100 000 kroner til en femtilapp basert på hvordan de bor i forhold til sin hovedvinner.

I tillegg til hovedvinnerens nabolag trekkes det på fredager ytterlige fem nabolag der det vil drysse små og store premier. I hvert av disse nabolagene blir toppremien på 100 000 kroner istedenfor 1 million, mens mindre premier på 10 000, 1000 eller 50 kroner fordeles på spillende naboer.

På fisketur med 1 mill. i taska

Forrige fredag stoppet Nabolaget-pila hos en heldig mann i Gjøvik. Han var på besøk hos familie da mobilen plutselig begynte å dure og nummeret 625 60 000 lyste opp på skjermen.

Slik var reaksjonen da han mottok nyheten om at han akkurat hadde vunnet 1 million kroner:

– Åh.

Denne åpningsreplikken fikk man et par variasjoner på før gjøvikenseren fikk summet seg og dermed fikk frem litt flere ord.

– Jeg visste ikke helt hva jeg skulle tro da du ringte. Jeg pleier egentlig ikke å svare når det ringer fra ukjent nummer, men så gikk det opp for meg at jeg hadde sett akkurat dette nummeret før. Jeg får jo Nabolaget-SMSer fra det hver uke, så det var jo noe kjent tross alt, forklarte den glade vinneren.

Timingen på millionpremien var helt framifrå, kunne han fortelle: Årets ferietur er nemlig rett rundt hjørnet.

– Jeg holder meg innenlands da jeg skal på fisketur. Jeg har også et barnebarn som skal til å begynne å studere, så det vanker nok fort noe der også. Familien sitter her og gliser nå, humret han.

LES MER: Fast spiller? Slik legger du inn abonnement på NabolagetNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Millionær-garanti hver uke

Usikker på hvordan Nabolaget egentlig fungerer? Her er hovedtrekkene oppsummert:

  • Trekning hver kveld (én premie på 10 000 kroner), men premiefesten skjer altså på fredagene. Der vinner én heldig spiller 1 million kroner, mens deres fem nærmeste spillende naboer vinner 100 000 kroner hver.

  • I tillegg til nabolaget hvor millionvinneren bor, trekkes det også fem adresser hvor vinnerne får alt fra 100 000 kroner til 50 kroner.

  • Det er avstanden til toppvinnerne i nabolaget ditt som avgjør hvor mye du selv vinner–jo nærmere du bor toppvinneren, jo større premie.

En kupong, tolv trekninger

Fredag 10. mai er det klart for sommerens andre hovedtrekning i Nabolaget. Én deltakelse koster 50 kroner, og du kan maksimalt kjøpe ti deltakelser til en trekning. Jo flere deltakelser du har, desto større er sjansen for å bli trukket ut. I beste fall kan man faktisk vinne både hovedpremien og en eller flere øvrige premier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler