nabolaget

Nabolaget: Ta telefonen hvis dette nummeret ringer i kveld

Det er aldri feil å være på godfot med nærmeste nabo, men det er kanskje ekstra fint dersom begge spiller Nabolaget. Vinner en av dere toppremie, havner nemlig den andre automatisk også på premielista.

LURT Å LAGRE: Dersom du lagrer vinnernummeret til Telefonen fra Hamar, slipper du at viktige nyheter går i mobilsvar.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:21. november 2022Endret:4. januar 2023

I Nabolaget kan det lønne seg å rekruttere litt i Nabolaget: Når en hovedvinner i Nabolaget trekkes ut, vil deres nærmeste naboer også vinne til dels store premier.

Slikt blir det god stemning av. Det er til sammen seks nabolag som trekkes ut hver fredag. I fem av dem deles det ut en toppremie på 100 000 kroner. I hovednabolaget bor kveldens heldigste vinner som får 1 million kroner.  En Nabolaget-kupong er gyldig i en uke fra dagen den er kjøpt. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget.

 

En Nabolaget-kupong er gyldig i en uke fra dagen den er kjøpt. Her kan du lese mer om premiefordelingen i Nabolaget.

LES MER: Slik jobber vi med forebyggingNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Hadde lagret vinnernummeret: – Mannen trodde ikke på meg

Telefonen fra Hamar ringer alltid fra vinnernummer 62 56 00 00. Lagrer du dette, slipper du å vente lenger enn du må på en samtale helt utenom det vanlige.

Mjøndalen-kvinnen som vant i forrige uke er blant de som hadde merket seg hva vinnernummeret er. Hun lå og slappet av på sofaen og sjekket julegaver på nettet da telefonen ringte forrige fredag, og kunne dermed svare kjemperaskt.

– Kan nesten ikke tro det

–  Jeg hadde lagret nummeret deres på telefonen, så jeg så hvem som ringte. Jeg sa til mannen min at «det er Norsk Tipping som ringer», men det trodde han ikke på, fortalte hun. 

Med Norsk Tipping på øret sjekket hun kupongen, og der stod vinnerbudskapet svart på hvitt. Nå var 1 million kroner på vei inn på konto.

– Jeg kan nesten ikke tro det. Jeg er skikkelig skjelven, sa kvinnen.

– Kanskje bruker vi pengene på å skaffe et større hus? Vi får se, konkluderte hun fornøyd.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler