nabolaget

Nabolaget: Hvor bor neste millionær?

Fredag deles det på ny ut hovedpremier i Nabolaget. Én spiller vil sikre seg 1 million kroner i toppremie på egen adresse mens andre heldige vil endre opp med alt fra 100 000 kroner til en femtilapp hver.

VINN SAMMEN: Nabolaget er gøy alene, og enda morsommere dersom man er på god fot med de nærmeste naboene. Vinner du en premie, vinner nemlig de en premie–og omvendt.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:26. april 2022Endret:3. januar 2023

Helga nærmer seg, og med den kommer også Nabolaget. Flere vinnernabolag skal trekkes hvor det drysses små og store premier over spillerne som bor der, og sist men ikke minst: atter en norsk spiller skal bli millionær på egen adresse. I forrige uke stoppet pila i hovedstaden. Mon tro hvor turen går denne gangen?

Fast spiller? Du kan opprette abonnement 

Visste du forresten at du kan abonnere på Nabolaget, slik at du slipper å huske innleveringene selv? Verdt å sjekke ut dersom man uansett leverer fast. Slik går du frem for å legge inn abonnement på Nabolaget


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vant 1 million kroner mens han rullet med russen

Forrige ukes hovedvinner var en heldig mann i 30-årene bosatt i Oslo, og det var full jubel i bakgrunnen da Norsk Tipping ringte - men ikke på grunn av millionbudskapet.

– Jeg kjører russebuss i kveld, forklarte den ferske millionæren, som etter hvert fikk trukket seg unna musikken og feiringa rundt seg. Etter at Norsk Tipping var blitt forsikret om at han ikke kjørte for øyeblikket, fikk han nyheten om toppremien.

– Hæ? Å fy! Du tuller ikke med meg nå? Okei ... Kødder du? Hva fader, er ord som kommer på løpende bånd fra den ferske millionæren. 

Etter hvert sjekket mannen Nabolaget-resultatet i appen.

– Wow! Jeg vinner aldri i noe. Kjerringa kommer ikke til å tro på meg på grunn av uflaksen min, sier han og ler.

Nå blir det både ferietur og kjøp av leilighet for den heldige fra Oslo.

Vinnersjanser hele uka – ikke bare fredag

Fredag 29. april er det igjen klart for hovedtrekning i Nabolaget. En Nabolaget-kupong er gyldig i sju dager fra den dagen man kjøper den og gir da altså deltakelse i totalt 12 trekninger per uke: én trekning hver dag med hovedpremie på 10 000 kr, og 6 trekninger på fredager med 1 million og 100 000 kr som hovedpremier. Du kan lese mer om premiefordelingen i Nabolaget her.

Lykke til!

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler