flax

Snart sier Ida ja: – Tenk om bryllupsdagen blir 1 million ganger bedre (sa brura …)

Ida Killi er gifteklar med sin David Andreas. Kjærligheten er hovedingrediensen, så klart, men samtidig: Et velfylt gavebord kan gi ekteskapet en «flying start».

Forfatterbilde Norsk TippingOlaThorsetPublisert:12. juni 2023Endret:14. juni 2023

– Det kan jo faktisk være at vi blir millionærer på bryllupsdagen. Sjansene er ikke store, jeg vet det, men tenk om!

Ida Killi (29) jobber på sikkerhetsavdelingen i Norsk Tipping. Dombås-jenta, som kom til Hamar fra jobb i politiet, har nå ekstra travle dager med forberedelser til sommerbryllupet som finner sted på idylliske Nes i Ringsaker, Innlandet. Brudgommen er David Andreas Bråthen (29 fra Hamar. Sammen ser de fram til å feire dagen sammen med familie og venner.

Flax + Stas = sant

– Det er litt stress nå som det nærmer seg, men mest av alt gleder vi oss. Vi tror og håper at denne dagen blir en dag verken vi eller gjestene glemmer. Vi har lagt opp til en ordentlig fest, og det tror vi gjestene kommer til å merke, sier Ida.

Feiringen av kjærligheten kommer selvfølgelig til å stå i sentrum, forsikrer Ida. Samtidig har de gjort en jobb for å sørge for at gavebordet ikke fylles opp av ting de egentlig ikke trenger.

– Et bryllup er en anledning til å ønske seg ting som kan gi en fin start på ekteskapet, og som kanskje også gir noe som man kan se tilbake på og tenke at «så bra at vi tenkte på dette.»

Ida og David Andreas har brukt gaveønskesiden Stas for å sette opp sin liste. Den nettbaserte tjenesten gjør det enkelt for brudepar å sette opp sine ønsker – og dele den. Norsk Tipping har innledet et samarbeid med Stas, som betyr at det er mulig å legge til et Flax-lodd på bryllupsgaven – eller rett og slett kjøpe Flax-lodd som gave.

– Vi er veldig glad i å reise, så det vil nok merkes på vår ønskeside på Stas, sier Ida.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

SOMMERLYKKE: Ida og David Andreas vil gi bryllupsgjestene en skikkelig fest på den store dagen.Foto: Privat

Slik fungerer det

På gavesiden kan man få forslag til forskjellige reisemål, for eksempel overnatting i privat bungalow på Maldivene, overnatting på Hotel Utsikten i Geiranger, med mer. I tillegg er det en rekke forslag innen kategorier som elektronikk og hvitevarer, fritid og underholdning, opplevelser, oppussing, familieliv, sparing og investeringer – pluss mye mer. Samtlige forslag har et prisoverslag, som antyder hva det er snakk om i kroner og øre.

For de som kjøper gave innen eksempelvis reise, vil summen for den aktuelle reisen bli overført til brudeparet – som da kan gå videre med en eventuell bestilling.

– Det er veldig enkelt å sette opp en ønskeliste, og for gjester eller andre som skal kjøpe gave, er siden veldig oversiktlig og greit. Jeg tror de fleste vil finne fram til passende gaver, sier Ida.

Gifteklar eller er du bryllupsgjest i sommer? Sjekk gaveønskesiden Stas her!

Stas er imidlertid ikke kun for bryllup. Konfirmasjon, bryllup eller andre feiringer kan også velges.

For Ida og David Andreas ønsker seg forskjellige ting, men legger ikke skjul på at det gjerne kan komme inn litt ekstra til favorittaktiviteten reising.

– Vi ønsker oss selvfølgelig «det vanlige», som servise og slikt, men også pengegaver. Vi skal på bryllupsreise til Bali, så det hadde vært fint med bidrag til den turen, sier Ida.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Tenk om …

Som en ekstra «piff» på bryllupsgaven er det altså mulig å legge ved et Flax-lodd i tillegg til gaven. Eller man kan kjøpe en halv-, hel- eller to meter Flax-lodd – som fysisk sendes ut med kort til brudeparet.

– Jeg håper det kommer noen Flax-lodd også. Tenk om vi skulle skrape fram 1 million kroner på bryllupsdagen. Det hadde vært helt utrolig.

– Hva hadde dere gjort da?

– En del av pengene hadde nok gått til reise. Vi har en drøm om Australia, og den ville nok blitt realisert da, sier den kommende bruden.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler