vikinglotto

Vikinglotto i kveld: Ca. 42 millioner kroner i potten

Vikinglotto-potten har ikke fått mange sjanser til å legge på seg, men 42 millioner kroner er da vitterlig ikke noe å kimse av. Får vi en ny norsk millionær 18. mai?

DOBBEL FEIRING?: Hurraropene kan runge også 18. mai dersom man spiller Vikinglotto.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:14. mai 2022Endret:3. januar 2023

Det var ingen som klarte å hanke inn den gjeveste premien under forrige trekning, men én norsk spiller klarte å prikke inn seks av sju riktige tall, og sikret seg med det en 2. premie. Ei dame fra Bergen kan nå kalle seg Vikinglotto-millionær, med1 231 780 kroner på vei inn på konto.

Uvitende millionær

– Oi! Jippi! Dette var dagens telefon, sa den noe overraskede bergenseren da Norsk Tipping ringte for å gratulere med premien. Hun hadde ikke fulgt med på trekningen, og hadde derfor ingen anelse om at det var blitt en norsk 2. premie. 

– Så det kom som et aldri så lite sjokk her nå, utbrøt hun perpleks.

I kveld kan det bli noen andre som får sjokk – kanskje til og med fra Norge? Hvordan høres et par millioner kroner i onsdags-overraskelse ut?

Flere vinnere

Det er naturlig nok et stykke mellom de virkelig store utbetalingene, men på det jevne vinner rundt 100 000 norske Vikinglotto-spillere en stor eller liten premie hver onsdag. Flere nordmenn hadde for eksempel 5+1 rette forrige uke, og sikret seg med det 45 000 kroner i premie på onsdagskvelden.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Neste ukes potter

Det vil ligge ca. 42 millioner kroner i 1. premiepotten til den eller de som gjetter seg frem til riktig tallkombinasjon 18. mai. 2. premien vil ligge på ca. 1,2 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler