flax

Få Snilleguccis beste reisetips

Den populære instagrammeren deler velvillig tips og triks når hun denne uka besøker Barcelona.

SNILT: Kristiane Aateigen digger Barcelona og har mange tips på lager.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:8. august 2018Endret:2. januar 2023

For over 19.000 Instagram-følgere, deler brukeren @Snillegucci smarte tips og triks om reise, økonomi, teknologi, skjønnhet, mat og hjem.

Da 26-åringen tok med følgerne på storbytur for noen måneder siden, var etterspørselen etter mer reiseinnhold på profilen stor.

Det er vi helt enige i, for vi kan heller ikke få nok av de gode reisetipsene til Kristiane Aateigen, som hun egentlig heter.

I samarbeid med ReiseFlax er derfor Instagram-stjerna nå i Barcelona, hvor hun lager daglig reiseguide og lever sitt beste liv, ifølge henne selv.

På profilen sin deler hun blant annet sine beste Google Maps-triks, hvordan hun sparer penger på shopping i utlandet, hvordan hun lettest kommer seg fra a til å, og hva som er verdt å se! Drømmer du også om å dra til Barcelona? Med ReiseFlax kan du vinne reisegavekort på inntil 100.000 kroner, og du bestemmer reisemålet helt selv.

Vinnersannsynlighet toppremie fysisk: 1:666 720
Vinnersannsynlighet toppremie digitalt: 1:666 667

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler