vinnerhistorie

Drømmen om Laax gikk i oppfyllelse: - Rå opplevelse

Tre dager før julaften fikk Lise Musum Stangvik (24) en telefon fra Hamar hun sent vil glemme. Hun vant nemlig drømmeturen via Drømmetanken. Nå kan det bli din tur!

DRØMMETANKEN: Lise Musum Stangvik (til venstre) tok med seg venninnene Hedda Dehli Johansson (midten) og Emma Ward (til høyre) på drømmeturen til Sveits.
Forfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengPublisert:1. februar 2019Endret:2. januar 2023

Drømmer du om en reise? Det gjorde Lise Musum Stangvik og sendte en søknad til Drømmetanken. Den sporty jenta fra Verdalsøra vant drømmetur til Laax med Brettforbundet, tidligere Snowboardforbundet.

- Det er den beste julegaven jeg noensinne har fått. Drømmen gikk i oppfyllelse, forteller Lise Musum Stangvik.

21. desember 2018 fikk Lise telefonen fra Hamar med beskjeden om at hun skulle til Laax i Sveits fra 16.-19. januar.

Lise jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver for NTE, men skulle nå få gjøre noe helt annet i noen dager. Til Laax fikk hun ta med seg to venninner, Hedda og Emma. De hadde ikke sett hverandre siden sommeren, dessuten er dette deres første venninnetur sammen.

- De trodde ikke på meg når jeg ringte å fortalte at de måtte pakke kofferten sin.

Lise forteller at de bodde i en fantastisk leilighet i Laax, spiste middag med Brettforbundet og hang med dem hver kveld.

 - Laax er et paradis for ei som meg. Det var som en snowboardlandsby med 10 meter avstand fra alt. Alt var tilrettelagt for en fin tur, forteller den snowboard-enusiastiske jenta. 

- Vi kjørte snowboard og alpint i bakken på torsdag og fredag, og avsluttet med middag med Brettforbundet.

På fredagen var selve snowboardkonkurransen, hvor Silje Norendal stakk av med seieren og Ståle Sandbech tok sølv. To norske på pallen - det gjorde turen ekstra bra for jentene.

  • Se video av drømmedagene til Lise og venninnene her.

For Lise var dette en drøm som gikk i oppfyllelse. Selv har hun kjørt snowboard, surfet og skatet i over ti år, så det å få være med verdens beste snowboardere samla på en plass var en drøm. Hun har også hatt en drøm om å dra til Sveits for å kjøre snowboard, og første turen til Sveits ble med Norsk Tipping, Brettforbundet og bestevenninnene.

Dessuten har hun vært på flere snowboardcamper oppigjennom tidene, og kjente noen fra rekrutteringslandslaget fra før.

- Vi ble så godt tatt vare på av både Norsk Tipping og Brettforbundet. De tok oss i mot med åpne armer, det var som om vi hadde kjent hverandre lenge. Miljøet i Brettforbundet er virkelig noe helt unikt, avslutter en svært fornøyd Lise.

DRØMMETANKEN: Lise Musum Stangvik (til venstre) tok med seg venninnene Hedda Dehli Johansson (midten) og Emma Ward (til høyre) på drømmeturen til Sveits. Foto: Privat

Dette er Dømmetanken

Norsk Tipping er opptatt av å realisere drømmer. Visjon er Gi drømmen en sjanse og hele overskuddet går tilbake til idrett, kultur og humanitære formål.

I 2018 bidro Norsk Tipping med over 5,5 milliarder kroner til norsk idrett, kultur og humanitære formål.

Relaterte artikler