Solskjær fra cupsuksess til cupexit?

Manchester United suste videre i FA-cupen med 6-0 søndag, men det må nok en mye bedre prestasjon til for å vippe City ut av ligacupen onsdag.

UNDERDOG: Kan Manchesters røde vinne med minst to mål på de lyseblås stadion i returkampen i ligacup-semifinalen?Adobe Stock.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:27. januar 2020Endret:2. januar 2023

Denne uken spilles returkampene i semifinalene i ligacupen, og spesielt Manchester United har en jobb å gjøre om det skal bli Wembley-opptreden i finalen søndag 1. mars.

City storfavoritt

Manchester City vant 3-1 i første kamp på Old Trafford for tre uker siden, og de lyseblå har avansementet i sin hule hånd. United vant riktignok Premier League-møtet mellom de to på Etihad stadion med 2-1 i begynnelsen av desember, men det må altså enda mer til nå.

At United banket inn seks mål på nivå 3-laget Tranmere i søndagens FA-cupkamp er ikke helt det samme som å vinne med to mål borte mot City. City vant 4-0 i sin cupkamp mot opprykksjagende Fulham fra nivå 2 og har neppe planer om å la finaleplassen i ligacupen glippe. 

City er klar oddsfavoritt til å vinne også denne kampen - i skrivende stund gir hjemmeseier 1,30 i odds.

Ikke bortemålsregel

Merk at det ikke er verken bortemålsregel eller ekstraomganger i ligacupen - står det uavgjort sammenlagt, er det rett på straffesparkkonkurranse. 

I den andre semifinalen vant Aston Villa 2-1 over Leicester tirsdag kveld,. Den første kampen endte 1-1, så  Villa er dermed klar for å møte et av Manchester-lagene på Wembley søndag 1. mars.

Se Manchester City - Manchester United onsdag kl. 20.45 på Viasport 1 - spill på kampen her

Relaterte artikler