Solskjærs formlag mot Østerrikes beste

Manchester United har ikke tapt siden 22. januar, men kan få det tøft mot ligalederen i Østerrike i Europa League i kveld.

FA Cup-finale Arsenal - Chelsea.
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:12. mars 2020Endret:2. januar 2023

Det blir tomme tribuner i Linz når LASK tar i mot Manchester United til første kamp i Europa League i dag, men kampen skal gjennomføres.

Første ligagull siden 1965?

LASK leder den østerrikske Bundesligaen etter at de 22 grunnserie-kampene er unnagjort. Nå er tabellen delt, og lasK har tre poengs forsprang på RB Salzburg i mesterskapsserien. Linz-klubben øyner sitt første seriemesterskap siden 1965, og er et meget bra lag.

LASK har vunnet alle sine fire hjemmekamper i Europa League denne sesongen, og tror og håper de kan få et godt resultat med seg til returen på Old Trafford neste torsdag.

Rosenborg er ett av lagene som har tapt på Linzer stadion i EL denne sesongen. De tre andre er AZ Alkmaar (0-2), PSV Eindhoven (1-4) og Sporting Lisboa (0-3).

Her kan du se lagenes form og seneste kamper

Manchester United er på sin side også i form. Siste tap kom for nesten to måneder siden, 22. januar. Siden da har Solskjær ledet laget sitt i ti kamper uten nederlag i alle turneringer - og blant annet slått Manchester City to ganger. Så United har stor tro på at det kan bli avansement til kvartfinalen i Europa League.

Se LASK Linz - Manchester United på TV 2 Zebra torsdag kl. 18.55 - spill på kampen her

To utsatte kamper

Hva som skjer videre i Europa League -. og forsåvidt andre turneringer - er et godt spørsmål, for to kamper i åttedelsfinalen er utsatt på grunn av coronaviruset. Spanske myndigheter har lagt ned kraftige restriksjoner på reiser til og fra Italia, slik at to kamper mellom spanske og italienske lag ikke spilles som planlagt.

Her er alle kampene i åttedelsfinalen i Europa League torsdag 12. mars:

Kl. 18.55Eintracht Frankfurt - Basel  Istanbul Basaksehir - FC KøbenhavnTV 2 Sport 1 LASK Linz - Manchester UnitedTV 2 ZebraKl. 21.00Olympiakos - WolverhamptonTV 2 Sport Premium Rangers - Bayer Leverkusen  Wolfsburg - Shakhtar Donetsk     Inter - GetafeUtsatt Sevilla - RomaUtsatt

Det er uvisst hva som vil skje med de utsatte kampene.

Relaterte artikler