Solskjærs tøffeste test så langt

Ole Gunnar står foran sin tøffeste kamp som Manchester United-manager når hans lag gjester Wembley.

TØFF KAMP: Tottenham på Wembley venter Manchester United og Ole Gunnar Solskjær.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:9. januar 2019Endret:2. januar 2023

Mye har vært skrevet om Ole Gunnar Solskjær siden han tok over som midlertidig manager for Manchester United før jul.

Fem strake

Noe som ble nevnt som gunstig for 45-åringen var kampprogrammet. Det ble sett på som lett. Og de fire første ligakampene har gitt full pott og 14-3 i målforskjell. Fire overlegne seire. Nordmannens start kunne ikke gått bedre.

Men så langt har all motstand kommet fra den nedre halvdelen på tabellen. Nå venter et lag som står med ti poeng mer enn United etter 21 kamper - nemlig Tottenham.

Hvittrøyene gikk på et overraskende tap mot Wolverhampton i romjula, men var tilbake på vinnersporet mot Cardiff for en drøy uke siden. Forrige fredag ble Tranmere slått 7-0 FA-vupen. I midtuka slo de Chelsea i første kamp i semifinalen i ligacupen.

Søndag, 1730: Tottenham - Manchester United, direkte på TV 2 Sport Premium.

Spill på Langoddsen!

Kampen om gullet

Gullstriden i Premier League lever for fullt etter at City gikk seirende ut av forrige ukes toppkamp. Mandag har de lyseblå muligheten til å ta sin tredje strake når de får besøk av Wolverhampton.

For Liverpool på topp handler det om å komme tilbake på vinnersporet. Tapet for Manchester City og cupexiten mot Wolverhampton gjør at de er i en ny situasjon. For dette var første gang denne sesongen de tapte to strake kamper.

Brighton er motstander lørdag klokka 16.00.

Spill på Langoddsen!

Relaterte artikler