I dag gjelder det Bulgaria!

Lars Lagerbäck & co. er på plass i Sofia. Bulgaria er motstander i Nations League i kveld kl. 18.00. Blir det norsk seier?

TRO: Lars Lagerbäck har fått sving på Norge. Kan det bli poeng i Bulgaria på søndag?NTB Scanpix
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:5. september 2018Endret:2. januar 2023

Dette er Norges andre Nations League-kamp. Kampen ser du direkte på TV 2.

Seier mot Kypros

Norge reiser sørover med tre poeng i boks etter 2-0 mot Kypros på Ullevaal torsdag kveld. Det var en ganske overbevisende triumf. Norge bestemte alt før pause og ledet 2-0 etter to mål av kaptein Stefan Johansen. Etter pause yppet Kypros seg noe mer, men Norge radet likevel opp store sjanser. Skal noe kritiseres, så er det vel at det ikke ble flere norske mål.

Men det er detaljer. Seieren var Norges femte på rad under Lars Lagerbäck, og nå gleder gutta seg til å møte Bulgaria.

– Vi ser en tydelig utvikling. Vi vinner kamper, og det er det som gjelder. Vi er fortsatt ubeseiret her under Lars, og det er viktig at Ullevaal blir et fort. Så skal vi fortsette med å jobbe for å vinne kamper på bortebane, sier Mohamed "Moi" Elyounoussi til Aftenposten.

Sterkt Bulgaria

Det blir tøft mot Bulgaria, som viste sterke takter da det ble seier 2-1 borte mot Slovenia i den andre kampen i Norges gruppe.

Her er oversikten i Norges gruppe

Her finner du resultater, tabeller og kommende kamper i hele Nations League

Bulgaria tok ledelsen tidlig i kampen, men Slovenia utlignet rett før pause. Et kvarter ut i 2. omgang tok Bulgaria ledelsen igjen, og flere mål ble det ikke. Dermed skaffet bulgarerne seg en flott start på Nations League, og ett norsk poeng (eller tre) i Sofia på søndag kan bli gull verdt.