Sørloth kan lage mer trøbbel for Liverpool

Liverpool sliter med å vinne på Anfield. I kveldens åttedelsfinale i Champions League kan Alexander Sørloth og Leipzig gjøre situasjonen enda verre for Klopp & Co.

SPENNING: Det er fire åttedelsfinaler i Champions League denne uken.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:8. mars 2021Endret:2. januar 2023

Søndag tapte Liverpool 1-0 hjemme mot Fulham. Det var Liverpools sjette strake hjemmetap, og etter kampen var det flere som hadde sterke meninger om Liverpools situasjon.

- Nå har Jürgen Klopp funnet ut hva han har i garderoben. Noen av dem har ikke stått frem og tatt utfordringen, kommenterte SkySports fotballekspert Graeme Souness, tidligere spiller og manager for blant annet Liverpool.

- Det var en prestasjonen som er ikke akseptabel for Liverpool. Og jeg bare sier det, jeg har spilt for noen ganske dårlige Liverpool-utgaver, sa Jamie Carragher, som var Liverpool-spiller fra 1996-2013.

- Klarte matche dem

Liverpool vant 2-0 mot Leipzig i første kamp i åttedelsfinalen i Champions League. Tyskerne er i form for tiden, i tillegg produserer Alexander Sørloth målpoeng. Lørdag ble det 3-0 mot Freiburg. Sørloth scoret ett mål og hadde en målgivende. Leipzig har bare Bayern München foran seg på tabellen, og det er bare målforskjellen som skiller lagene.

Leipzig-trener Julian Nagelsmann mener Leipzig kan avansere til kvartfinalen på bekostning av Liverpool.

- Vi viste i det første oppgjøret at vi har det i oss. Vi klarte å matche dem og skape sjanser, uttalte Nagelsmann til UEFAs hjemmeside før onsdagens kamp.

Vrien oppgave for Barcelona

Onsdagens andre oppgjør er Paris St. Germain-Barcelona. Hjemmelaget har et solid utgangspunkt etter 4-1 i første kamp.

Bare tre ganger tidligere har det skjedd at et lag har slått tilbake og gått videre etter å ha ligget under med  tre mål i sluttspillet i Champions League.

Kveldens åttedelsfinaler:

Relaterte artikler