Klopp før Leipzig-møtet: - Humøret kunne ha vært bedre

Etter tre strake tap i Premier League skal Liverpool forsøke å slå tilbake i kveldens åttedelsfinale i Champions League mot Leipzig.

SPENNING: Det er flere spennende oppgjør i Champions League denne uken.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:15. februar 2021Endret:2. januar 2023

Denne uken og neste uke spilles første kamp i åttedelsfinalene i Champions League. I kveld er det to storkamper på menyen: Barcelona-Paris St. Germain og Leipzig-Liverpool.

Leipzig har vist god form i det siste og har tre strake seire i Bundesliga. De har bare Bayern München foran seg på tabellen. Alexander Sørloth har startet fire av de fem siste kampene for Leipzig. Fredag ble han byttet inn fem minutter før slutt da Leipzig slo Augsburg 2-1.

Kampen mot Liverpool spilles på Puskas Arena i Budapest på grunn av Tysklands innreiserestriksjoner for reisende fra England.

- Humøret kunne vært bedre

Liverpool står med tre strake tap i Premier League og har sakket akterut i tittelkampen. Trener Jürgen Klopp mener humøret i troppen før kveldens kamp kunne ha vært bedre.

- Vi må fortsette å gjøre det vi er gode på. Hvis du så kampene mot City og Leicester, lignet ikke det på kamper hvor vi slipper inn til sammen syv mål og scorer to. Det skjedde på grunn av individuelle feil, det har vi snakket om. Vi står alltid sammen når sånne ting skjer. Humøret er OK, men det kunne ha vært bedre, sa Klopp til engelske medier mandag.

Neymar skadet

Barcelona har ikke tapt i La Liga siden 5. desember. Paris St. Germain slo Nice 2-1 i helgen og er på andreplass i Ligue 1, ett poeng bak serieleder Lille.

For Mauricio Pochettino er kampen mot Barcelona hans største oppgave etter at han tok over som Paris St. Germain-trener i januar. Paris St. Germain har aldri vunnet Champions League.

Lagene møttes i turneringen også i 2017. Paris St. Germain vant 4-0 hjemme, men Barcelona slo kraftig tilbake i returoppgjøret og vant 6-1. Neymar hadde to scoringer og én målgivende. Neymar har vært i Paris St. Germain siden 2018, men er skadet og spiller ikke mot gamleklubben i kveld.

Haaland-scoring mot Sevilla?

Onsdag skal Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund i aksjon mot Sevilla. Dortmund starter med hjemmekamp. Braut Haaland & Co. har ikke fått det helt til å stemme i hjemlig serie de siste kampene - og står med kun én seier på de fem siste kampene.

Sevilla er i dytten i La Liga og har fem strake seire og har blandet seg inn i toppkampen.

Onsdagens andre åttedelsfinale er Porto - Juventus. Portugiserne er på andreplass i serien, syv poeng bak Sporting Lisboa. Juventus er på fjerdeplass i Serie A, åtte poeng bak serieleder Inter.  

Tirsdag:

Onsdag:

 

Relaterte artikler