aktuelt

Spillelaget «Familien rar» spiller sammen og vinner sammen

Forrige sommer inviterte Linn-Renate Øien (42) søsteren, moren og tanten sin med i et spillelag. Nå er spillelaget, som har fått navnet «Familien rar», med på flere trekninger i uka.

FAMILIELAG: Spillelaget de har valgt å kalle «Familien rar» består av lillesøsteren Lillemi Øien (f.v), spilleleder Linn-Renate Øien, moren Aud-Haldis Storvand og tanten Britt Storvand.
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:22. januar 2024Endret:13. mars 2024

Spill sammen, drøm sammen og vinn sammen. Nå kan du levere spill hos Norsk Tipping sammen med andre gjennom å opprette et spillelag.

De som ønsker å være med betaler inn en sum, sammen leveres kupongen deres, alle deler spillopplevelsen og venter i spenning på resultatet, før dere får beskjed om dere har vunnet eller ei. Premien fordeles likt på alle som er med i spillelaget.

Foreløpig er det mulig å levere en kupong sammen som et spillelag på spillene Lotto, Vikinglotto, Eurojackpot, Joker, Keno, Tipping og Oddsbomben. På Oddsen fungerer spillelag litt annerledes. Det kan du lese mer om her.

En av de som spiller og leverer fast sammen med spillelaget sitt er Linn-Renate Øien (42) fra Harstad. Sammen med søsteren, moren og tanten har hun i et halvt år vært en del av spillelaget de har valgt å kalle «Familien rar».

Spillelaget «Familien rar»

Siden det ble mulig å spille sammen som et spillelag hos Norsk Tipping i fjor sommer, har harstadværingen Linn-Renate Øien vært spilleleder i sitt spillelag.

– Jeg så en reklame for spillelag rett etter at det kom i fjor sommer, så jeg foreslo at vi måtte prøve det, forteller Øien.

Sammen med tre av sine nærmeste familiemedlemmer dannet hun dermed sitt første spillelag.

– Spillelaget vårt heter «Familien rar», ler hun og forklarer videre:

– Det er egentlig helt tilfeldig at det ble akkurat det navnet. Vi har en snapgruppe som heter det samme, så det er egentlig mest for gøy.

Fra Flax til spillelag

I likhet med moren og tanten har Øien vært en fast lotteri-spiller i flere år. Likevel er det litt ekstra gøy å spille sammen med familien.

– Vi spiller sammen i spillelag fordi det er gøy, men også fordi det er koselig å gjøre det sammen, sier Øien, som sammenligner spillelag-opplevelsen med det å skrape Flax-lodd.

– Vi har i flere år kjøpt Flax-lodd som vi har skrapet sammen, så det er litt det samme med spillelag. Du kan på en måte si at det startet med Flax, også har det gått videre til spillelag.

To faste spill

Øien og familien har så langt testet flere av spillene som spillelag.

– Vi har prøvd alle spillene som det er mulig å spille spillelag på.

Likevel er det to spill de spiller mer enn andre:

– Lotto og Keno spiller vi fast, selv om vi ofte er med på de andre spillene også.

De store premieutbetalingene har imidlertid latt vente på seg.

– Jeg tror det meste vi har vunnet er en premie som har resultert i 10-15 kroner til hver av oss, forteller Øien og legger til at de ikke har noen faste familie-rekker.

– Vi spiller forskjellige rekker eller mønster hver gang, så det er ikke noe fast der, nei.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Får en vennlig påminnelse

Et halvt år etter Linn-Renate tok på seg jobben som at som spilleleder i «Familien rar» har også de andre i spillelaget blitt ivrige medlemmer, som sørger for at kupongene blir levert.

– Det er jeg som pleier å levre spillene, så jeg leverer hver mandag.

– Hvis de andre ikke har fått beskjed om at jeg har levert spill i løpet av mandagen, så kommer det en påminnelse om at jeg må huske å levere, ler Øien, som synes det hele er både gøy og koselig å gjøre sammen med sine nærmeste.

Premieplaner

Selv om «Familien rar» fortsatt til gode å vinne noen store premier, har Linn-Renate og familien gjort seg noen tanker om hva en eventuell storpremie skal gå til.

– Vi hadde nok uansett delt premien mellom oss, enten vi hadde vunnet sammen i spillelaget eller alene. Så etter å ha delt ut litt, tror jeg at jeg ville brukt litt på oppussing og kanskje en bil.

Øien er også ganske sikker på hva søsteren hadde brukt sin de av pengene på.

– Søsteren min er glad i å reise, så hun hadde sikkert dratt til Australia og kanskje Skottland.

– Det hadde hvert fall blitt mye deling, sier hun bestemt.

Deler både spenning og glede

Selv om Linn-Renate håper å en dag få oppleve å dele en stor premie med familien, er hun klar på at det ikke bare er derfor de spiller.

– Vi spiller jo mest fordi det er gøy og for kosen. Det er koselig å gjøre det sammen med sine nærmeste.

Og til alle som vurderer å danne et spillelag:

– Jeg vil anbefale spillelag. Det er sosialt og veldig koselig, samtidig som man deler både spenningen og gleden, avslutter Øien.

Aldersgrense 18 år – Hjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

Relaterte artikler