flaxvinnerhistorie

Spurte om å få 1 million da hun kjøpte Flax - og fikk det!

Ei dame fra Haugesund fikk som bestilt da hun skrapte MillionFlax.

GLEDE: Ei dame fra Haugesund kan glede seg over sin nye status som millionær.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:27. juli 2018Endret:2. januar 2023

- Det var veldig uvirkelig å se de tre like millionsymbolene på loddet. Jeg trodde nesten ikke at det var sant, sier rogalendingen og ler.

Den ferske vinneren forteller at premien kom som bestilt.

- Jeg spurte ekspeditøren om han kunne gi meg 1 million da jeg skulle kjøpe loddet, så det var jo veldig artig, sier hun lattermildt.

Ifølge kvinnen kommer premien godt med.

- Nå skal jeg blant annet nedbetale litt gjeld, sier hun fornøyd.

Vi gratulerer!

(Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000)

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler