Statistikken som bør glede Liverpool-fansen

Tottenham har ikke vunnet på Anfield de siste ni forsøkene.

HJEMMESTERKE: Ingen har vært bedre hjemme enn Liverpool de siste årene. Nå skal Tottenham prøve seg.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:25. oktober 2019Endret:2. januar 2023

Helgas godbit fra Premier League blir spilt søndag 17.30. Da møtes forrige sesongs Champions League-finalister.

Liverpool - Tottenham på Langoddsen!

Champions League-revansje

Liverpool gikk som kjent seirende ut av finalen i Madrid. Og siden seieren har de røde fra Beatles-byen fortsatt å dominere. 

Årets åtte første endte alle med full pott. Det første poengtapet kom sist helg mot Manchester United. Med 25 poeng er de suveren serieleder, hele seks poeng foran Manchester City.

For Tottenham har det lugga noe mer. 3-3-3 er status. De taper like mye som de vinner. I midtuka fikk de en etterlengtet opptur. Røde Stjerne ble overkjørt i London, Spurs vant hele 5-0.

Bli med på Oddsen Streak!

Sliter på Anfield

Anfield er nok ikke Mauricio Pochettinos favorittarena heller. Det har det heller aldri vært for Tottenham. 59 ganger har de gjestet Anfield. Kun fem ganger har de reist med alle poengene.

Sist det skjedde var tilbake i 2011. Da sørget Rafael van der Vaart og Luka Modric for en 2-0-seier for gjestene. Siden da har lagene møttes ni ganger i Liverpool. 

Seks ganger har Liverpool vunnet, tre har endt uavgjort.

Forrige sesongs interne ligaoppgjør endte med begge 2-1-seier til Liverpool. Senest i mars på Anfield. Et selvmål på overtid ble forskjellen. 

Anfield har ikke vært et tøft sted bare for Tottenham. For forrige gang Liverpool tapte en ligakamp på Anfield var i april 2017. Da var det Christian Benteke og Crystal Palace som beseiret de røde.

Relaterte artikler