selskapet

Stem på Årets Grasrottrener nå

149 trenere er nominert som Årets Grasrottrener. Nå kan du stemme frem din favoritt!

Norsk Tipping
Publisert:10. oktober 2022Endret:3. januar 2023

I fjor startet NFF, Norsk Tipping og Norsk Fotballtrenerforening kåringen Årets Grasrottrener, og også i 2022 skal det kåres en vinner. Nominasjonsperioden er nå over og totalt 148 trenere er nå med i kampen om den gjeve tittelen, der vi ser etter Grasrottrenere som utmerker seg spesielt og gjør en ekstra innsats for å bidra til at barn og unge koser seg med fotballen, og tittelen som Ola Lyngvær stakk av med i fjor.

Stem på din favoritt her

- Vi har fått inn veldig mange kandidater som årets vinner, alle sammen dyktige og gode grasrottrenere som gjør en fantastisk innsats hver uke for barn og unge. Vi oppfordrer alle til å stemme på sin favoritt, sier Bo Folke Gustavson, fagansvarlig barn og ungdom i NFF.

Fra 3. oktober startet den første av to stemmeperioder. Den første perioden varer frem til 16. oktober. Her skal man stemme på den grasrottreneren man mener bør bli Årets Grasrottrener i sin krets. En lokaljury kårer kretsens vinner blant de fem med flest stemmer. Vinneren går videre til den neste stemmeperioden, hvor man skal stemme blant de 18 kretsvinnerne om hvem som blir Årets Grasrottrener.

Stem på din favoritt her

I tillegg til heder og ære vil klubben til vinneren av Årets Grasrottrener i hver krets motta 10 000 kroner. Klubben til den som vinner den nasjonale kåringen og blir Årets Grasrottrener i fotballen vil i tillegg motta 20 000 kroner, altså totalt 30 000 kroner til klubben som har den nasjonale vinneren.

Stemmeperiode 2 begynner 27. oktober og varer til 6. november. Her kan man stemme blant de 18 kretsvinnerne på hvem man mener bør bli Årets Grasrottrener i fotballen. En nasjonal jury kårer vinneren blant de fem med flest stemmer. Utdeling av prisen skjer på cupfinaleseminaret 25.-27. november.

Her kan du lese mer om kåringen Årets Grasrottrener

Relaterte artikler