flaxvinnerhistorie

Stian (24) skrapte seg til en BMW X5: - Det er helt rått!

Som 18-åring tok Stian lappen med en BMW som oppkjøringsbil. Seks år senere eier han sin egen etter å ha vunnet toppremien på BilFlax.

VINNERBIL: Onsdag 8. juli fikk Stian Vollvik (midten) overrakt vinnerbilen av Leif Ringsrød (t.h.) hos Sulland BMW Moss. T.v. Ole Håvard Haugen fra Norsk Tipping.Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingAne-MarthePedersenPublisert:2. juli 2020Endret:2. januar 2023

Stian Andersen Vollvik (24) fra Moss skrapte frem tre like symboler på et digitalt BilFlax-lodd tirsdag 30. juni. Det gjør han til vinner av en splitter ny BMW X5 xDRIVE45e.

Onsdag 8. juli var det klart for billoverrekkelse hos Sulland BMW Moss, der Leif Ringsrød fra forhandleren sto klar med nøklene og Ole Håvard Haugen fra Norsk Tipping med blomstene.

Skrap BilFlax her

Fantastisk følelse

Vollvik kjedet seg en ettermiddag og gikk til innkjøp av et BilFlax-lodd på mobilen. Etter å ha skrapt seg frem til toppremien endret kvelden seg brått. Norsk Tipping ringte Vollvik for å bekrefte det som hadde skjedd.

- Det har ikke gått opp for meg enda, men det føles fantastisk bra å vinne en bil, sa han, med lattermild stemme.

Kjøp av Flaxlodd er noe Vollvik gjør en gang i blant, men at han denne ettermiddagen skulle ende opp som ny bileier hadde han ikke trodd. Det er dog ikke første gang han kjører en BMW.

- Da jeg tok lappen som 18-åring var BMW oppkjøringsbilen - og det var en nydelig bil å kjøre. At jeg nå er eier av min egen BMW er helt rått!

Les mer om vinnerbilen her: BilFlax 2020 - her er vinnerbilen

Feiring

Den unge vinneren hadde feiring til gode. Han hadde formidlet den glade nyheten til noen venner, men ventet på den endelige bekreftelsen. Da den kom begynte planleggingen.

- Jeg har fri fra jobb fredag kveld, så da blir det skikkelig feiring. Tusen takk, jublet Vollvik. 

Vi gratulerer!

Skrap fysisk og digitalt

BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. 

  • Det er pr 02.07 2020 seks biler igjen på de fysiske loddene.

  • De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang og antall biler som kan vinnes på digitale Flaxlodd har ikke et øvre tak. 

Skrap BilFlax her

Vinnerbiler registreres på vinners navn inkludert IF Fri Start forsikring den første måneden, deretter velger  vinneren forsikringsselskap selv basert på sine kontakter. Leveres med originale vinterhjul med eller uten pigg. 

Vinnersannsynlighet BilFlax er : 1: 312 525

            

Vinnersannsynlighet Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersannsynlighet.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersannsynligheten for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersannsynligheten for toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersannsynligheten for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersannsynligheten er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019 (alle typer Flax-lodd): 9 049 408

  • Antall førstepremieutbetalinger 2019 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2019: 45

  • Antall millionærer i 2019: 45

  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 4 800 000 kr (Flax for livet)

     

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler