flaxvinnerhistorie

Stian vant Flax-drømmebil

Stian Pisani fikk overrakt sin ny Flax-bil, en deilig topputstyrt Volvo XC60 T8 AWD R-design han vant i BilFlax, så nå skal han ta lappen og ut på veien.

FLAX: Stian Pisani er en av de mange heldige vinnerne som har vunnet (eller kommer til å vinne) årets BilFlax-bil, Volvo XC60 T8 AWD R-design.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:21. mai 2018Endret:2. januar 2023

Stian Pisani hadde en drømmedag da han fikk overrakt drømmebilen, årets Flax-bil.

Skikkelig Flax

Pisani, som hadde vært skikkelig heldig og kjøpt et BilFlax-lodd hvor han skrapte frem tre Volvo-logoer, vant årets Flax-bil. Den fantastiske Volvo XC60 T8 AWD R-design, og fikk den overrakt hos sin lokale Volvo-forhandler, fra Norsk Tippings representant, salgsleder Sverre Knutsen.

Skal ta lappen

Pisani, som tidligere har brukt apostlenes hester, fikk med ett 407 spreke hester til rådighet i den ladbare Volvo-hybriden, og skal følgelig ta sertifikat.

Vi gratulerer!


GLAD: En fornøyd BilFlax-vinner, Stian Pisani.

Årets BilFlax-biler er de rå ladbare hybridene. Volvo XC60 T8 AWD R-design. En sexy miljøpus, vill tiger og et luksusdyr, med 407 hester og 640nm i dreiemoment. Alt dette er pakket inn i sikkerhet og kjøreopplevelse. Bilen lukter både miljøbevissthet, luksus, og rå kraft med Volvos R-design pakke. Den er fullspekket av alt tenkelig utstyr.

Skrap BilFlax 2018 her og nå!
Du kan kjøre på elektrisk drift i opp til fem mil, du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene elmotorer og forbrenningsmotor, eller alle kraftkilder samtidig. Noe som gir ca 407 hk og 640 nm. dreiemoment tilgjengelig kraft.  Gearkassen er en åttetrinns automatkasse og bilen har firehjulstrekk og forskjellige kjøremodi som Comfort og Off-road.  


Skrap BilFlax 2018 her og nå!
BilFlax kan du skrape digitalt eller kjøpe hos din Norsk Tipping-kommisjonær. Det er nå seks biler igjen toppremie på de fysiske loddene. De digitale loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne er den samme hver gang. 

BilFlax 2018 koster 25,-

Skrap BilFlax 2018 her og nå!

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

 

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler