Stor FA cup-helg i vente

Søndag byr på tre kvartfinaler i FA-cupen. Oppvarmingen skjer lørdag med Norwich-Manchester United.

FOTBALLHELG: Det er bøttevis av fotballkamper på Langoddsen i helgen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:23. juni 2020Endret:2. januar 2023

På grunn av Corona-pandemien har det ikke vært kamper i FA cupen siden 4. mars. I helgen er det endelig klart for kvartfinaler.

Alexander Tettey og Norwich får besøk av Ole Gunnar Solskjær. Kampen spilles på Carrow Road lørdag klokken 18.30. Norwich er tabelljumbo i Premier League og har nok størst fokus på å forsøke å redde plassen. 

Spill på Langoddsen!

Kveldskamp søndag

Også flere av de andre lagene som skal ut i kvartfinale er nok mer opptatt av de gjenstående kampene i Premier League. Men det gjenstår å se, for FA cupen har høy status. Tre av kvartfinalene spilles søndag.

Sander Berge og Sheffield United får besøk av Arsenal klokken 14.00, Leicester møter Chelsea klokken 17.00, mens Newcastle får besøk av Manchester City i kveldskampen som begynner 19.30.

Spill på Langoddsen! 

Arsenal flest titler

Av de gjenstående lagene i FA-cupen er det Arsenal som har flest titler. De har 13, etterfulgt av Manchester United med 12. Deretter følger Chelsea med åtte.

Spill på Langoddsen!

Både Newcastle og Manchester City har vunnet FA-cupen seks ganger hver, City senest i fjor da de slo Watford 6-0 i finalen på Wembley.

Lørdag:

Norwich-Manchester United kl. 18.30 (Viasport 1)

Søndag:

Sheffield United-Arsenal kl. 14.00 (Viasport 1)

Leicester-Chelsea kl 17.00 (Viasport 1)

Newcastle-Manchester City kl 19.30 (Viasport 1)

Relaterte artikler