Støtt hjelpearbeidet i Ukraina

Støtt hjelpearbeidet i Ukraina

Foto: Trebukhov, Ukraina Røde Kors

Støtt hjelpearbeidet i Ukraina

Et samlet Fotball-Norge fordømmer krigen i Ukraina, og som generalpartner ønsker Norsk Tipping å bidra med en halv million kroner.

Sammen med norsk fotball fordømmer vi krigen i Ukraina og oppfordrer alle til å støtte krigsofrene.

-Hele norsk fotball står samlet i å fordømme krigen i Ukraina. De oppfordrer til å støtte Røde Kors i deres innsats for å hjelpe de som er hardt rammet. I dag er vi i Norsk Tipping ekstra stolte av å være generalpartner for hele norsk fotball, og vi støtter hjelpearbeidet til Røde Kors i Ukraina med 500.000 kroner, forteller administrerende direktør i Norsk Tipping, Åsne Havnelid.

Norsk fotball har et sterkt ønske om å bidra i denne umenneskelige situasjonen som foregår i Ukraina.

- Vi er tydelige på at vi fordømmer krigføringen. Det ligger en kraft i at et samlet Fotball-Norge nå engasjerer seg i situasjonen til det ukrainske folket, og vi håper at så mange som mulig gir et bidrag til hjelpearbeidet, sier fotballpresident Terje Svendsen.

Slik kan du bidra

Hele norsk fotball ved Norges Fotballforbund, Toppfotball Kvinner, Norsk Toppfotball, Divisjonsforeningen, Norske Idrettsutøveres Sentralorganisasjon, Norsk Supporterallianse, Norsk Fotballtrenerforening, Toppdommerforeningen og Fotballstiftelsen oppfordrer alle til å bidra til Røde Kors sitt hjelpearbeid. Vipps penger til 2272 eller bruk kontonummer: 8200 06 10190.

Les mer om Røde Kors i Ukraina.