Styrker City målforskjellen?

Liverpool vil fortsatt lede, men Manchester City kan styrke sin gode målforskjell ytterligere i helgens Premier League-runde.

Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:1. november 2019Endret:2. januar 2023

Det er duket for en runde med status quo plasseringsmessig i toppen av Premier League-tabellen. I det ligger det at det ikke er mange som tror at Manchester City kommer til å avgi poeng hjemme mot Southampton.

Da er det nok heller slik at City kan komme til å skaffe seg enda noen flere plussmål - som de kanskje vil få nytte av i mai neste år. Det er iallfall lett å se det for seg når motstanderen er Southampton, som tapte 0-9 hjemme for Leicester forrige helg. City og Soton møttes for øvrig i ligacupen onsdag, og da vant et noe reservepreget City greit 3-1 mot en ny blek Southampton-utgave.

Men ballen er rund - kan de rød/hvit-stripete "gå i kjelleren" og slå tilbake lørdag?

Spill på Premier League på Langoddsen her

Her er alle helgens Premier League-kamper:

Lørdag  Kl. 13.30Bournemouth - Manchester UnitedTV 2 Sport PremiumKl. 16.00Arsenal - Wolverhampton  Aston Villa - LiverpoolTV 2 Sport 1 & Sport Premium Brighton - Norwich  Manchester City - Southampton  Sheffield United - Burnley  West Ham - Newcastle Kl. 18.30Watford - ChelseaTV 2 Sport Premium    Søndag  Kl. 15.00Crystal Palace - LeicesterTV 2 Sport Premium Kl. 17.30Everton - TottenhamTV 2 Sport Premium 

 Her finner du resultater og tabeller for Premier League

Relaterte artikler