Super Bowl: Brady kan vinne for sjette gang

Tom Brady er klar for sin niende Super Bowl!

FINALE: Los Angeles Rams - New England Patriots møtes i årets utgave av Super Bowl.Foto: Colourbox.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:31. januar 2019Endret:2. januar 2023

Den 53. Super Bowl i rekken arrangeres Atlanta natt til mandag norsk tid. For tredje gang på rad og for niende gang totalt, skal tidenes største spiller i amerikansk fotball entre gresset. 

New England Patriots quarterback Tom Brady kan på søndag bli historisk ved å vinne sin sjette Super Bowl-ring. Det har ingen gjort tidligere.

Som så ofte før er det mange lag som har imponert mer enn Patriots i grunnspillet, men når det hele skal avgjøres i sluttspillet er Bill Belichick`s menn nådeløse.

SE OGSÅ! Tippelunsj diskuterer Super Bowl. Direkte på Oddsens Facebook-side.

- Amerikansk fotball er en brutal sport både på bana og på måten sluttspillet er strukturert på. Det hjelper ikke om man har vunnet alt i grunnspillet. Et eneste tap i sluttspillet og man er ute. Her kommer erfaringen til New England Patriots og hovedtrener Bill Belichick inn. De har gang på gang vist at de veit hva som skal til for å vinne i januar og februar, sier Norsk Tippings oddssetter Jon Rømmen.

Norsk Tipping tilbyr som vanlig masse forskjellige spill på kampen og enda flere vil komme de nærmeste dagene. Foruten å tippe på selve kampvinneren og på hvordan enkeltspillere presterer, kan man også spille på hvor lang nasjonalsangen blir.

Hvis du tror Gladys Knight bruker over 108.5 sekunder fra første til siste strofe i Star Spangled Banner er det bare å sitte klar med stoppeklokka litt før halv ett natt til mandag.

Oddsmessig er dette den jevneste Super Bowl på fire år. I skrivende stund tilbyr vi følgende HUB odds: Los Angeles Rams 2.08 – Uavgjort 10 – New England Patriots 1.80.

Spill på Langoddsen!

- Vi spår en jevn kamp der en liten feil av en enkeltspiller fort blir avgjørende, sier Rømmen.

Det blir også mulig å spille på Liveoddsen under kampen! Vi har utvidet våre åpningstider og holder Super Bowl åpent for spill!

Relaterte artikler