Superonsdag i Premier League

Det er duket for superonsdag i Premier League når Ole Gunnar Solskjær møter José Mourinho og det er Merseyside-derby i Liverpool.

DERBY: Everton besøker naboen Liverpool onsdag kveld.
Forfatterbilde Norsk TippingLarsHullebergPublisert:2. desember 2019Endret:2. januar 2023

Det er litt av en onsdagsmeny Premier League tilbyr denne uka.

Her er onsdagsmenyen:

20.30: Manchester United - Tottenham, TV 2 Sport Premium 2.

21.15: Liverpool - Everton, TV 2 Sport Premium.

20.30: Wolverhampton - West Ham.

20.30: Southampton - Norwich.

20.30: Leicester - Watford.

20.30: Chelsea - Aston Villa

Mourinho på Old Trafford

José Mourinho returnerer til Old Trafford et snaut år etter han ble sparket. Portugiseren har fått en pangåpning på Spurs-karrieren. Hans tre første kamper i sjefsstolen er alle vunnet.

For arvtageren Ole Gunnar Solskjær har det gått tråere den siste tiden. To strake uavgjort-kamper og tap borte mot Astana i Europa League er fasiten for Solskjærs mannskap.

Manchester United - Tottenham på Langoddsen!

Nordmannen ble spurt etter poengtapet mot Villa hvordan han vurderer progresjonen og om han er skuffet.

- Vi er et ungt lag. Jeg vil ikke bruke det som en unnskyldning, for vi er Manchester United, men det vi trenger er en rekke på tre-fire seirer. Det er det disse guttene trenger nå. Nå må vi bare sørge for at vi gjør alt riktig fram til onsdag, svarte Solskjær ifølge United.no.

Mourinho reiser faktisk til Old Trafford som favoritt på Langoddsen. Spurs-seier står i skrivende stund til 2,55. Hjemmeseier gir 2,65.

Hva tror du? Spill på Langoddsen!

Derby

På Anfield er det klart for derby 45 minutter etter avspark på Old Trafford. Et Everton-lag i krise skal bryne seg på ligaens beste lag.

Everton kommer fra et skuffende hjemmetap mot Norwich og overtidstap mot Leicester.

Liverpool på sin tide har ikke tapt i ligaen denne sesongen. Og hjemme på Anfield er rekke uten tap enda mer imponerende. April 2017 er sist de gikk tapende av Anfield etter en ligakamp.

Liverpool er naturligvis store favoritter på Langoddsen. 1,37 står hjemmeseier til. 2-0 er resultatet som står til lavest odds. Og det gir 7,00.

Spill på Langoddsen!

Gode minner

Forrige sesongs derby på Anfield huskes nok med glede blant Liverpool-fansen. For det et ble dramatisk. Det så ut til å ende 0-0. Men på overtid klønet Everton-målvakt Jordan Pickford det til. En observant Divock Origi fulgte med og avgjorde seks minutter på overtid.

Det motsatte oppgjøret på Goodison Park endte 0-0 og var sist gang Liverpool avga poeng i ligaen den sesongen..

21.15: Liverpool - Everton, direkte på TV 2 Sport Premium.

Liverpool - Everton på Langoddsen!

Relaterte artikler