Supersøndag i FA-cupen

City, United og Liverpool mot lag fra lavere divisjoner - kan det gå galt? Det er supersøndag med 4. runde i FA-cupen.

Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:24. januar 2020Endret:2. januar 2023

FA-cupen er framme ved 4. runde, og selv om mange mener at cupen stadig mister litt av sin glans, rykker det alltid litt ekstra når storlagene skal opp mot lag fra divisjonene under. 

Det skjer på rekke og rad søndag. Da trenger du ikke fjernkontroll - sett på Viasport 1 fra kl. 14.00 og ut dagen.

Manchester City starter ballet hjemme mot Fulham. Gjestene ligger i toppen av Championship med opprykk som mål - hva kan de få til mot City?

Deretter skal Ole Gunnar Solskjær ut på et potensielt bananskall borte mot Tranmere. Tranmere ligger på nedrykksplass i League 1, men slo ut Watford i 3. runde. Det skjedde i omkamp torsdag denne uken, etter 3-3 i første kamp, der Premier League-laget faktisk ledet 3-0. Nå skal det legges til at omkampen kom bare to dager etter at Watford spilte Premier League-kamp mot Aston Villa tirsdag kveld, men Tranmere har uansett fått selvtillit før møtet med Manchester United.

Til slutt skal vi til Shrewsbury, der hjemmelaget tar i mot Liverpool. De helrøde er først og fremst på jakt etter Premier League-pokalen, men har likevel neppe den innstillingen at det er greit å bli slått ut av Shrewsbury. De har møttes én gang før, også det i 4. runde av FA-cupen, og da vant Liverpool 4-0 på bortebane. Det var i 1996.

Se Manchester City - Fulham på Viasport 1 søndag kl. 14.00 - spill på kampen her

Se Tranmere - Manchester United på Viasport 1 søndag kl. 16.00 - spill på kampen her

Se Shrewsbury - Liverpool på Viasport 1 søndag kl. 18.00 - spill på kampen her

Relaterte artikler