lottovinnerhistorie

Dette var lørdagens 44 ekstra Lotto-millionærer: – Er du gæær’n?

44 heldige nordmenn kan feire årets påske med tittelen «Lotto-millionær» etter å ha vunnet i Supertrekning lørdag kveld. Her kan du lese hvordan de reagerte på Telefonen fra Hamar.

RINGETEAMET: Ingrid Roterud Mathisen (f.v), Ida Zachariassen, Line Troller, Steinar Bjørnsson, Pie-Christine Skagsoset Norseng og Tina Wasa Kartomten er klare for å ringe 43 Supertrekning-vinnere.Foto: Christian Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalForfatterbilde Norsk TippingIdaZachariassenForfatterbilde Norsk TippingIngrid RoterudMathisenForfatterbilde Norsk TippingIngvill KaasinMontgomeryForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerForfatterbilde Norsk TippingPie-ChristineSkagsoset NorsengForfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonForfatterbilde Norsk TippingGroSynstadForfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:30. mars 2024Endret:31. mars 2024

Lørdag 30. mars, på selveste påskeaften, endte Supertrekning-potten på 45 millioner kroner. Det ga 45 ekstra utbetalinger av 1 million kroner – i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen der en heldig person vant hele førstepremiepotten på 19,7 millioner kroner.

Gevinstene fordelte seg på 44 millionvinnere og en andelsbank. I hver andelsbank er det 10 spillere som hver seg vinner 10 prosent av gevinsten, altså 100 000 kroner hver.

Neste Lotto-trekning er lørdag 6. april – levér allerede nå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fylkesoversikt vinnere (totalt 44 millionvinnere)

Agder – En vinner

 • Mann fra Arendal (har ikke tatt telefonen)

Akershus – Sju vinnere

 • Mann i 60-åra fra Ås

Mannen fra Ås befant seg på hytta med familien påskeaften, og slo fort på høyttaler da vi presenterte oss. Det ble dermed stormende jubel på fjellet da vi fortalte hvorfor akkurat han ble ringt.

– Det er sånt man bare drømmer om, sier mannen. Den ferske millionæren skulle bruke penge med omhu, men påpekte også at han skulle dele noe av gevinsten og bruke det på noe moro sammen med familien – noe som falt i god jord hos den glade gjengen på påskefjellet. 

Kupongen ble kjøpt hos Narvesen Vinterbro.

 • Kvinne (64) fra Sørum

Lotto-millionæren fra Sørum var på hytta med familien da Telefonen fra Hamar kom. Da millionbeskjeden kom tok den ferske vinneren til tårene. 

– Tusen takk. Jeg blir litt emosjonell her, forklarer hun, og mens Norsk Tippings budbringer pratet med kvinnen spredte den hyggelige nyheten seg blant familien i bakgrunnen. Premien ønsker vinneren å dele med barna.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann (58) fra Lillestrøm 

– Faderullan! Kjære nå kan vi kaste Flaxloddene, sier den ferske Lotto-millionæren. Mannen satt på hytta med kona og skulle til å trøste seg med noen Flax-lodd når Telefonen fra Hamar ringte.

– Dette var påska si, sier mannen. Premien skulle de drysse på barna og kanskje mannen også ville unne seg et nytt verktøy til oppussingen.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne (48) fra Lillestrøm

På det andre forsøket fikk vi tak i den ferske Lotto-millionæren fra Lillestrøm.

– Denne telefonen har jeg ventet på, sier kvinnen smilende. Kvinnen hadde lagret vinnernummeret som Norsk Tipping, og trodde nesten ikke det var sant da Norsk Tipping sto som ubesvart anrop. 

– Gud, det er ikke mulig! Tenk om det ikke stemmer, jeg blir helt svett jeg, sier kvinnen. 

Den ferske Lotto-millionæren skulle bruke pengepremien på å nedbetale lån.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann i 60-årene fra Eidsvoll

Mannen var hjemme med familien og feiret da Norsk Tipping ringte. Han hadde nemlig sjekket spillregnskapet sitt ved en tilfeldighet tidligere på kvelden og så at han hadde vunnet 1 million kroner.

– Tusen takk, det er helt fantastisk. Jeg er helt rørt, sier mannen når vi får bekreftet at han er en av kveldens heldige.

– Vi sitter en liten gjeng her og har det veldig fint. Det er god stemning. Jeg kommer nok til å betale ned litt lån, og dele litt med barna, men jeg tror nok det blir ny komfyr aller først, sier mannen og ler sammen med familien. Kupongen hadde mannen kjøpt med mobilen.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann fra Gjerdrum

Vi fikk tak i mannen på telefonen søndag.

– Det er det verste jeg har hørt, humrer han.

– Og jeg som ikke har vunnet noe i hele mitt liv. Det er helt utrolig, og nå er jeg veldig skjelven, sier mannen fornøyd.

På spørsmål om hva han skal bruke pengene på svarer han dette:

– Det må jeg tenke litt over, men de skal bli brukt fornuftig, sier mannen.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann fra Nannestad

– Tusen takk. Det var en hyggelig beskjed å få, sier mannen, som ble veldig glad.

Kupongen ble kjøpt hos Rema 1000 Nannestad.

Buskerud – Fire vinnere

 • Mann i 60-årene fra Drammen 

Mannen hadde vært på middagsbesøk og var akkurat kommet hjem da han fikk en telefon han sent vil glemme.

– Nei, hva skal jeg si? Dette er jo fantastisk gøy, sier mannen og ler når vi gratulerer han med premien.

– Premien vil komme godt med. Jeg nærmer meg jo pensjonsalder, så det blir fint å ha litt ekstra når den tid kommer. Også må vi nok unne oss noe fint i tillegg. Tusen takk, det var veldig gøy, avslutter mannen. Kupongen ble kjøpt med mobilen.

 • Mann fra Drammen

– Det var slett ikke verst. Det må jeg virkelig si. Nei, du dette var hyggelig. Rett og slett helt fantastisk. En meget fin lørdagskveld. Jeg tenker jeg skal bruke noe av pengene på å kvitte meg med noe gjeld, sier mannen. 

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne i 40-åra fra Lier

– Shit! Er det sant? Fyflate, utbryter kvinnen når hun får servert budskapet. 

– 1 million er kjempegreit, sier hun og ler. Kvinnen ønsket ikke å avsløre alle planene for premien, men en ting så hun veldig frem til. 

– Nå skal jeg endelig pusse opp badet.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann fra Hokksund

Da den ferske Lotto-millionæren fra Hokksund sjekket telefonen søndag morgen, oppdaget han flere ubesvarte anrop og en betydelig premie.

– Det er helt sinnssykt. Helt enormt, stråler han glad på telefon søndag formiddag.

– Jeg trodde først at det sto 100 000 kroner, men så var det en null til og 1 million kroner i premie, sier han og legger til:

– Dette er en opplevelse man får en gang i livet, så det er helt fantastisk. Premien skal han bruke på å nedbetale litt gjeld, mens resten skal gå til sparing.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Innlandet – Tre vinnere

 • Kvinne fra Raufoss

– Jeg vet nesten ikke om jeg tør å tro på det. Men hvis det er sant, er det veldig hyggelig, sier kvinnen. Etter å ha fått overbevist henne om at det er sant, ble hun veldig glad.

– Det er kjempemoro. Jeg hadde ikke trodd det skulle skje meg.

Kupongen ble kjøpt hos Rema 1000 Raufoss.

 • Mann i 60-åra fra Hamar

Hamarsingen befant seg hjemme foran TV-skjermen da vi slo på tråden. Den glade mannen kunne melde om at det hadde vært mye gråvær i påsken, men nyheten om at han var blitt millionær gjorde kvelden trolig noe lysere. 

– Så bra, men jeg tror det egentlig ikke før jeg får se det, sier han og flirer. Mannen hadde ingen konkrete planer for premien, men han skulle bruke pengene med omhu. 

– Dette er nesten for godt til å være sant, avslutter den fornøyde millionæren. 

Kupongen ble kjøpt på internett.

 • Mann fra Hamar (har ikke tatt telefonen)

Møre og Romsdal – To vinnere

 • Kvinne fra Aukra

– Å herlighet. Det var en virkelig stor overraskelse. Nå er jeg bare helt satt ut. Men dette kommer godt med. Det er nesten ikke til å tro. Jeg er så glad nå, sier kvinnen.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne (47) fra Sunndal

Den ferske Lotto-millionæren fra Sunndal feiret påskeaften hjemme med mannen da Norsk Tipping ringte med den hyggelige beskjeden. Hun sparte ikke på kruttet da hun fikk vite om den nyervervede millionpremien.

– Det var jo j... bra, jubler den glade vinneren. I bakgrunnen kunne vi høre ektemannen bli minst like glad som kona. Premien skulle sunndalskvinnen bruke blant annet ferie. – Vi skal til Spania, men nå blir det en liten oppgradering, forteller vinneren som skulle feire premien med noe godt i glasset.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Nordland – To vinnere

 • Mann fra Svolvær i Nordland 

– Tusen takk! Det var veldig moro. Nei, det er helt fantastisk. Jeg satt og så på tv nå og bare tok telefonen, selv om jeg ikke kjente igjen nummeret. Først trodde jeg det var en tulletelefon, men jeg har skjønt det ikke er det. Jeg tenker noe av pengene skal gå til å reparere en terrasse på huset. I tillegg skal vi på en fin ferie, sier mannen.

Kupongen ble kjøpt på internett.

 • Mann fra Vågan

Vi fikk tak i mannen på telefonen søndag. Han hadde ikke svart lørdag, for han trodde det var en tulletelefon.

– Å vinne 1 million høres nå bra ut, det. Dette var en hyggelig beskjed å få. Her kommer det til å dryppe noen kroner på barn og barnebarn. Og resten skal inn på sparekontoen, sier mannen.

Kupongen ble kjøpt hos Kiwi Osan Svolvær.

Oslo – En vinner

 • Kvinne (31)

Kvinnen fra hovedstaden befant seg i varmere strøk på singeltur denne påsken. Hun hadde akkurat satt seg ned på en restaurant da vi fikk kontakt, og det tok ikke lang tid før kroppen reagerte på det glade budskap.

– Er det sant? Så gøy! Nå dirrer kroppen, utbryter hun. Kvinnen var klinkende klar på hva hun skulle bruke premien på. –Dette er en helt fantastisk egenkapital til leilighet. Shit! Dette er helt rått.

Hva som ble hennes første måltid som millionær, klarte hun ikke å tenke på, men en ting var sikkert:

– Nå skal jeg feire med et glass sjampanje! 1 million kroner inn på konto – det er helt sykt å tenke på, avslutter hun lattermildt.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Rogaland – To vinnere

 • Kvinne i 60-årene fra Sandnes

Søndag formiddag tok den ferske Lotto-millionæren fra Sandnes telefonen. Da var hun allerede klar over premien hun hadde vunnet.

– Jeg vet at jeg har vunnet. Jeg har sjekket det i appen, stråler kvinnen glad.

– Jeg hørte ikke telefonen i går kveld, siden jeg satt i et annet rom og så på film, men da jeg sjekket i appen senere på kvelden ble jeg så glad, forteller kvinnen som har tippet Lotto i mange år.

– Denne premien skal deles på mange. Jeg skal dele den med mannen min, barna mine og den nærmeste familien, avslutter hun fornøyd.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann fra Randaberg (har ikke tatt telefonen)

Telemark – En vinner

 • Mann (79) fra Ulefoss

– Dette var litt av en overraskelse, ler den meget glade Lotto-millionæren fra Ulefoss da vi ringer.

– Kona mi sitter rett ved siden av her og dasker meg på ryggen. Ekteparet satt hjemme og så på tv da de fikk den overraskende Telefonen fra Hamar. Premien hadde de ikke helt klare planer for, men de kunne fortelle at de ønsket å dele med barnebarn.

– Det blir dårlig med søvn i natt, humrer 79-åringen.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på Norsk Tippings nettsider. 

Troms – Fire vinnere

 • Kvinne i 70-årene fra Sørreisa

Kvinnen var hjemme med sin mann og løste kryssord da Norsk Tipping ringte for å gratulere med millionpremien.

– Tusen takk, jeg er helt sjokkert, sier kvinnen. Hun hadde ikke rukket å tenke så mye over hva premien skulle brukes på, men var sikker på at den ville komme godt med.

– Det blir nok en liten feiring i kveld, og så skal vi nok finne på noe lurt med premien, sier kvinnen avslutningsvis. Vinnerkupongen hadde hun kjøpt med mobilen.

 • Mann fra Tjeldsund

– Nå har jeg hatt flaks. Nå ble jeg skikkelig glad. Tusen takk! Jeg tror pengene blir stående på sparekontoen en stund. Men jeg vurderer å betale ned noe gjeld, sier mannen.

Kupongen ble kjøpt på internett.

 • Kvinne i 70-årene fra Senja

Kvinnen var på besøk hos noen venner da vi ringte. Hun ville være anonym, men kunne fortelle at hun var veldig glad for premien. Kupongen ble kjøpt med mobilen.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann fra Bardu

Søndag formiddag fikk vi tak i den ferske millionæren fra Bardu.

– Jeg så at dere hadde ringt i går, men så tenkte jeg at det sikkert bare var en selger eller noe sånn, sier mannen.

– Dette var skikkelig morsomt. Jeg har tippet både Lotto og Vikinglotto siden det begynte, så det var gøy at det endelig var min tur nå, stråler han glad. Hva premien skal gå til skal han tenke litt på.

Kupongen ble kjøpt hos Rema 1000 Bardu.

Trøndelag – Fem vinnere

 • Mann fra Grong

– Dæven! Tusen takk. Det var hyggelig. Det var litt uventa må jeg si. Vi har siste kvelden på hytta nå, så reiser vi hjemover. Det føles ikke så verst å vinne 1 million.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann i 50-årene fra Stjørdal 

Mannen var på jobb da vi ringte. Han leverte Lotto hver uke, men ble veldig overrasket da vi fortalte at han hadde vunnet 1 million kroner i Supertrekning.

– Tusen takk! Det ble jo en kjempefin påske, utbryter mannen. Med premien skal han blant annet ut og reise.

– Jeg vet ikke helt hvor enda, men det blir fint uansett. Dette er jo helt vilt, sier han avslutningsvis. Mannen hadde kjøpt kupongen med mobilen.

 • Mann (61) fra Verdal

– Jeg har sett at jeg har vunnet 1 million, sier mannen, i det vi spør om vi snakket med riktig person i andre enden. Mannen var derimot litt usikker og lurte på om det kanskje var 1. april allerede. Da vi endelig kunne bekrefte at mannen var blitt Lotto-millionær kom det jubel fra både barn og barnebarn i bakgrunnen. Pengene skulle blant annet brukes på familie og en liten sydentur. 

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann (57) fra Steinkjer

Vinneren fra Steinkjer var allerede klar over millionpremien da Norsk Tipping tok kontakt. Han hadde vært inne i Norsk Tippings mobil-app, og hadde vært «offisiell » Lotto-millionær i rundt en halv time da vi fikk snakket med ham.

– Det føles brukbart det, ler vinneren. På spørsmål om hva premien skal brukes til svarer han: – Det har jeg ikke tenkt på, men samboeren mener den skal gå til nytt gulv og nytt kjøkken.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne fra Melhus

Kvinnen fikk ikke tatt telefonen lørdag, men vi snakket med henne søndag.

– Jeg er veldig glad, men jeg må si det var uventa, sier kvinnen.

Hun ante imidlertid litt hva som var i vente, for hun hadde sjekket nummeret som ringte lørdag - og så det var fra Norsk Tipping.

Kupongen ble kjøpt hos Coop Prix Korsvegen.

Vestfold – En vinner

 • Mann (34) fra Sandefjord

På andre forsøk fikk vi tak i den 34 år gamle vinneren fra Sandefjord. Han hadde ryddet på kjøkkenet da vi ringte første gangen, og var derfor svært spent da vi ringte igjen.

– Det er helt sinnssykt ..., svarer han da vi presenterer milliongevinsten. – Jeg klarer ikke å beskrive det engang. «Oh my god» ... Det er helt utrolig. Jeg er litt i sjokk egentlig. På spørsmål om hva han skal bruke premien på svarer vinneren:

– Det er penger som kommer godt med. De skal gå til boligkjøp. 34-åringen var alene hjemme da vi ringte men gledet seg til å dele den gode nyheten med foreldrene som befant seg på hytta. 

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Vestland – Åtte vinnere

 • Mann (27) fra Bergen 

– Nei, tuller du? Er den ferske millionærens første reaksjon da han får den spesielle beskjeden.

– Dette passert perfekt! Jeg ar tenkt til å kjøpe bolig, sier 27 åringen glad. Mannen forteller videre at det er takket være moren han nå kan kalle seg Lotto-millionær.

– Det var moren min som overtalte meg til å levere en kupong. 27-åringen forteller videre at han i tillegg til bolig vurderer å unne seg en fin ferie.

– Det er helt sinnssykt! Nå må jeg gå meg en liten tur og la dette synke inn, sier mannen.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann (66) fra Bergen

Lotto-vinneren fra Bergen var først litt skeptisk til om det virkelig var Telefonen fra Hamar han hadde i andre enden, men det tok ikke lang tid før det ble riktig så god stemning. Bergensmannen var på hyttetur med datter og barnebarn og det ble full jubel da det kom frem at han var blitt Lotto-millionær.

– Vi venter hver lørdag, vi, ler mannen. Premien hadde han allerede noen tanker om:

–Jeg kunne tenke meg å kjøpe et båtnaust, men vi får se. Også vil jeg dele litt med barna. Jeg har barn som kanskje får litt om de oppfører seg, avslutter han lattermildt.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.    

 • Mann (53) fra Bergen

På andre forsøk fikk vi tak i vinneren fra Bergen og der var det god stemning. Med hele familien samlet brøt jubelen løs da Norsk Tippings budbringer kunne bekrefte at mannen var blitt Lotto-millionær. Han hadde nemlig vært inne og sjekket i mobil-appen da han oppdaget det første ubesvarte anropet fra Hamar.

– Det er deilig å få det bekreftet. Det er så deilig, jubler vinneren.

– Vi har mye ferie i vente nå. Tenk for en påskeaften. Nå feirer vi med sjampanje og koser oss hele gjengen, avslutter den veldig glade vinneren.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

 • Kvinne i 50-åra fra Bergen

I 22-tiden lørdag kveld ringte vi til bergenseren. Hun hadde vært medtatt en stund, som hun selv beskrev det – med grunn. 

– Så det er sant? Sønnene mine har tulleringt til meg fra skjult nummer to ganger. De påsto at jeg hadde blitt Lotto-millionær. Kort tid etter sjekket jeg appen, og der sto det faktisk at jeg hadde vunnet 1 million. Kvinnen og resten av familien hadde forhold seg rolige siden de sjekket resultatet. De hadde spist taco, kost seg med påskeegg og skrapt PåskeFlax. Det var stille i bakgrunnen mens vi snakket med kvinnen, men da alle forsto at gevinsten var et faktum, ble det full jubel i stua i Bergen. 

– Dette var flotte greier! Helt rått! Godt å få det bekrefta. Pulsen min har vært rolig på rundt 70, men nå er den på 94, forklarer den ferske millionæren og ler.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne (78) fra Bergen 

– Å nei, å nei, sier kvinnen lattermild. Hun hadde nemlig hatt den samme kupongen i 32 år og gledet seg stort over at det i kveld var hennes tur til å vinne. 

– Tusen hjertelig takk! Barnebarna skal få en god del av premien, sier kvinnen.

Kupongen ble kjøpt hos Lykkeboden Kiosk og spillesenter.

 • Mann i 50-åra fra Voss

Vossingen var hjemme med påskekrim på TV-skjermen da vi fikk kontakt, og da vi fortalte hvorfor vi ringte, gikk stemninga fra bra til kjempebra. 

– Fantastisk! Nå ble jeg litt tom for ord, men jeg er kjempeglad, jubler mannen. Det gikk også fort fra påskekrim til sjampanje – det er tross alt ikke hver dag man blir Lotto-millionær. 

– Sjampanjen er allerede satt frem her. Nå var det endelig min tur, flirer han. – Det blir veldig okey å sjekke kontoen nå.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne i 70-åra fra Bjørnafjorden

Da vi ringte kvinnen fra Bjørnafjorden, møtte vi en spent stemme. 

– Hæ? Er det sant? Har jeg vunnet 1 million kroner? Det ble stille i andre enden, også kom gledestårene. 

– Nå gråter vi begge to her, sier hun og ler.

Kupongen ble kjøpt på internett.

 • Mann Bergen

Mannen var på jobb lørdag og fikk ikke tatt telefonen, men vi snakket med ham søndag.

– Jeg så jeg hadde ubesvart anrop, men kjente ikke nummeret. Etter at jeg hadde scrollet litt på nyheter, så jeg at det var en mann fra Bergen som hadde vunnet i Supertrekning, og da gikk jeg inn i appen og sjekket. Da ble jeg litt sjokkert. Jeg har ikke rukket å tenke på hva pengene skal gå til ennå, sier han.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Østfold – Tre vinnere

 • Kvinne fra Fredrikstad

– Er du gæær’n? Nei, nå mister jeg munn og mæle. Går det an a? er kvinnens første reaksjon. Hun vant på en kupong hun har overtatt etter sin avdøde mann. 

– Det er så morsomt. Jeg er kjempeglad nå. Dette skal jeg dele med barnebarna mine, sier kvinnen.

Kupongen ble kjøpt hos Joker Langvik.

 • Mann fra Fredrikstad i Østfold 

– Det var en surprise må jeg si. Tusen takk for det. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke pengene på. Det må jeg nok tenke litt på. Men moro er det, jeg har venta lenge på denne telefonen. 

Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann (61) fra Sarpsborg

Mannen satt hjemme når Telefonen fra Hamar ringte, og var i startet skeptisk til beskjeden som kom i andre enden.

– Dette var veldig fint, om det er sant da, sier mannen skeptisk. Etter hvert skjønte mannen at dette ikke var noe tull og kunne gledelig fortelle at pengene kom godt med. 

–Det var på tide at dere ringte meg. Jeg skal bruke pengene på oppussing, og ellers har jeg alt jeg trenger, sier mannen.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Supertrekning-fakta

For hver Supertrekning i Lotto trekker vi ut ekstra mange Lotto-millionærer. Slik foregår trekningene:

 • Supertrekning inntreffer fire ganger hvert år – til påske, sommer, høst og jul.

 • I disse trekningene trenger man ingen rette tall for å vinne. 

 • Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning (16. desember 2023).

 • I trekningen vil man ha like mange lodd i hatten som antall rekker spilt siden 16. desember 2023.

 • Supertrekningen er i tillegg til den vanlige Lotto-trekningen.

 • Vinnersjanse Supertrekning: ca. 1:5,5 mill. per rekke.

Lotto
Spillefrist lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler