lottovinnerhistorie

Supertrekning: Alle 36 har fått det glade budskapet

Alle de 36 nye Lotto-millionærene som ble trukket ut i lørdagens Supertrekning har nå fått vite at 1 million kroner er på vei til deres konto.

SUPERKVELD: Trekningsredaktørene (f.v.) Atle Onsrud Jensen, Elin Bjørn, Jon Christian Dybendal og Steinar Bjørnsson ringte mange glade millionvinnere på lørdagskvelden.Norsk Tipping
Norsk Tipping
Publisert:18. september 2021Endret:3. januar 2023

Lørdag 18. september endte Supertrekning-potten på 36 millioner kroner, noe som altså betyr at 36 personer vant 1 million kroner hver.

Neste Lotto-trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18.00

Klokka 20.00 lørdag begynte vinnerteamet hos Norsk Tipping jobben med å ringe Supertrekning-millionærene. Vi fikk kontakt med 35 av vinnerne - den 36. vil bli forsøkt oppringt søndag.

Fylkesoversikt vinnere (totalt 36 vinnere)

Agder - 1 vinner

 • Mann i 50-årene fra Vennesla
  - Hæ!!! Har jeg vunnet? Er det mulig? Kveldens eneste Supertrekning-vinner på Sørlandet fikk sitt livs overraskelse. - Kjære mi tid, nå ble jeg helt satt ut. Det passer så utrolig bra at jeg føler jeg får frysninger. Nå blir det et lite glass og feiring, sa den glade Vennesla-mannen. Vinnerkupongen ble levert i Norsk Tippings app.

Innlandet - 3 vinnere

 • Kvinne i 40-årene fra Brumunddal
  - Å, herregud, har jeg vunnet en million? Så utrolig morsomt, nå ble jeg helt satt ut, og pulsen øker, jublet kvinnen fra Ringsaker da vi ringte fra nabokommunen. - Du aner ikke hvor glad jeg ble nå, det er den beste telefonen jeg noen gang har fått. Dette har en jo drømt om, og så skjer det. Det er vanskelig å begripe sa kvinnen, men familien jublet høyere i bakgrunnen. - Jeg tror jeg får love gutta nye Liverpool-drakter. sa hun og stemningen ble ikke akkurat dårligere. Og jammen synes vi ikke vi hørte en kork gå i taket også. Vinnerkupongen ble levert på mobil.

 • Kvinne fra Skarnes
  -Nei dæven er det sant? Du verden dette hadde jeg aldri trodd. Oj, nå fikk jeg så høy puls her også. Det er helt uvirkelig å vinne så mye penger. Jeg hadde ikke fått med meg at det var Supertrekning, for jeg har sittet og sett på “Skal vi danse”, sa kvinnen. Hun kjøpte kupongen på mobilen.

 • Mann i 70-årene fra Østre Toten
  - Det hørtes bra ut, sa totningen da vi ringte. - Jeg må jo innrømme at jeg har venta noen år på denne telefonen, så dette var moro, sa mannen. Han ble trukket ut på en kupong med faste tall som han har levert en årrekke. Akkurat den kupongen han ble trukket ut på i Supertrekningen, ble levert hos Extra på Lena i august. 

Neste Lotto-trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18.00

Møre og Romsdal - 3 vinnere

 • Mann i 70-årene fra Vestnes
  - Hva sa du nå? - Jeg sa at du har vunnet én million kroner i Supertrekning i Lotto! - Neeiii, næmmen, det går ikke an, sa mann fra Vestnes. Men han forsto at det stemte, og takket så mye. - Jeg vet ikke helt, men det var nå et lite sjokk, men et veldig hyggelig et. Tusen takk, sa mannen. Vinnerkupongen ble levert hos Joker Tomrefjord. 

 • Mann i 50-årene fra Ålesund
  Vi fikk ikke tak i mannen etter første oppringing, men da vi ringte for andre gang var det en oppspilt stemme i andre enden. -Jeg har sjekket nummeret du ringer fra. Nå har jeg gjort klar sjampagnen, sa mannen. Da Norsk Tipping kunne bekrefte at mannen var blitt millionær ble han glad. -Det er kjempestas, sa mannen, til lyden av jubel i bakgrunnen. -Nå kan vi betale ned litt gjeld, også blir det ny bil. Ikke helt ny da, vi er jo sunnmøringer tross alt, lo mannen. Kupongen ble kjøpt på internett. 

 • Kvinne fra Ulstein
  På søndag formiddag fikk vi tak i den siste av de 36 ny Lotto-millionærene. Kvinnen var ikke klart over premien, men hadde fått med seg at noen fra hennes kommune hadde vunnet. - Er det mulig? Jeg så at det var noen fra Ulstein som hadde vunnet, men tenkte at det sikkert var noen annen. Dette var litt av en overraskelse, sier kvinnen lattermildt. Kupongen ble kjøpt på Kiwi Ulsteinvik.

Oslo - 3 vinnere

 • Mann fra Oslo
  En ellers rolig kveld i sofaen foran TV-en fikk en brå vending for en mann fra Oslo. -Du verden, snakk om å ha flaks, utbrøt mannen da vi ga ham millionbudskapet. -Det var på tide, nå har jeg spilt i mange år. Det har blitt noen småpremier, men ikke noe i nærheten av dette. Jeg tåler å bli avbrutt av en million kroner på en lørdagskveld, humret mannen. Kvelden videre kom ifølge vinneren til å forløpe rolig. -Jeg skal nok tenke på hva pengene skal gå til, men jeg har ingen umiddelbare planer. Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Espen Hansen fra Oslo
  Det måtte et par oppringninger til før vi fikk tak i den heldige mannen fra Oslo. Han var, passende nok, ute og spiste middag med noen venner. -Haha! Så gøy. Dette kommer veldig godt med. Leiligheten min trenger nemlig en oppussing, sa den nybakte Lotto-millionæren. Kvelden skulle han fortsette med gode venner. -Jeg må nesten spandere på de nå, flirte Hansen, som la til at han skulle slå på tråden til samboeren sin med det samme. Hansen ble millionær på en kupong han kjøpte via mobil.

 • Kvinne i 40-årene fra Oslo
  -Jippi, hurra! For en gledelig nyhet, fortalte kvinnen fra Oslo. Hun kunne fortelle at hun har levert Lotto i mange år, men at hun aldri i livet hadde trodd hun skulle vinne så mye som 1 million kroner. -Premien skal gå til barna mine. Jeg er alenemor og de skal få både klær og ting de ønsker seg. Jeg trenger nok litt tid på å fordøye dette, avsluttet den glade vinneren. Kupongen ble levert 6. juni via Norsk Tipping sine nettsider. 

Neste Lotto-trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18.00

Rogaland - 7 vinnere

 • May Bente Kyle Finnesand fra Stavanger
  -Nei du tuller?! 1 million?! Nå fikk jeg hjertebank. Skikkelig hjertebank, var Finnesands første reaksjon da hun fikk beskjed om at hun hadde vunnet 1 million kroner. En ellers rolig kveld ble plutselig litt mer actionfylt. Hva kan man bruke en slik premie på da? -Det har jeg ikke tenk på. Dette kom så brått på at det må jeg om mannen snakke om. Jeg er litt småsjuk, men jeg kjenner at formen ble bedre nå, flirte den nybakte Lotto-millionæren. Kupongen leverte hun hos Coop Mega Randaberg. 

 • Kvinne i 50-åra fra Haugesund
  -Å, så fantastisk, jublet da damen vi overrasket henne med vinnertelefonen. - Det føles veldig bra, så god nyhet og hyggelig beskjed å få, sa hun. Haugesund-kvinnen hadde ingen konkrete planer, men fastslo at premien ville komme godt med. - Jeg gleder meg til de står på kontoen, de kommer godt med. Så nå blir det litt feiring, sa hun. Vinnerkupongen kjøpte hun i Norsk Tippings app. 

 • Kvinne i 40-åra fra Stavanger
  -Er det sant? Én million..å, hallo! utbrøt Stavanger-kvinnen da vi ringte. Hun svarte ikke første gang vi ringte, men tok telefonen på forsøk nummer to. Hun var litt usikker på nummeret, men hadde en anelse da vi ringte en gang til. - Ja, nå er jeg helt skjelven, herregud, tusen, tusen takk. For en beskjed å få, sa den glade vinneren. Kupongen ble levert i mobilappen.

 • Kvinne fra Randaberg
  Kvelden fikk en brå vending for kvinnen fra Randaberg. -Jeg så at det sto Norsk Tipping på displayet, og da snudde jeg i soveromsdøra. -Jeg hadde egentlig tenkt til å legge meg, men nå blir det heller litt feiring. Kvinnen hadde fått med seg at noen fra Randaberg hadde vunnet. -Det var noen som fortalte meg at noen herfra hadde vunnet, men det falt meg ikke inn at det kunne være meg. Helt fantastisk, altså, sa kvinnen lattermildt. Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann i 40-åra fra Stavanger
  Godt plantet i sofaen med dansing på TV, fikk mannen fra Stavanger vinnerbudskapet. -Er du seriøs? Så bra, dette er helt utrolig, sa den noe sjokkerte rogalendingen. -Nå må vi nesten feire litt. Vinneren hadde ingen umiddelbare planer for pengene. -Vi må nok unne oss noe ekstra, men hva det skal være vet jeg ikke enda. Vi får bruke kvelden på å tenke ut noe.  Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann fra Stavanger
  Det ble en litt annen kveld enn forventet da en mann fra Stavanger fikk Telefonen fra Hamar. -Har jeg vunnet 1 million? Da må vel kona få en tusenlapp og, flirte mannen lurt. Latteren satt løst og mannen meddelte at det var mange følelser som raste gjennom kroppen hans. -Jeg er sprudlende, nervøs, skjelven... Ja, alt mulig egentlig, fortsatte han. Kvelden endte altså med en telefon han aldri trodde han skulle få, og det skulle feires med noe godt i glasset. Kupongen ble levert med mobilen.

 • Mann fra Sandnes
  Mannen var i bryllup da Norsk Tipping ringte og gav han millionbeskjeden. -Nå ble jeg glad. Tusen takk, sa mannen. Han avslørte at de akkurat skulle til å kjøpe leilighet og premien kom til å gå til det. Kupongen ble kjøpt på mobil. 

Neste Lotto-trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18.00

Troms og Finnmark - 3 vinnere

 • Mann i 80-årene fra Tromsø
  - Jeg har tippa siden Norsk Tipping starta i 1948, og så komme denne telefonen nå, lo den glade nybakte Lotto-millionæren fra Tromsø. Men han hadde vanskelig for å tro det. - Nei, du må tulle med meg, var hans første reaksjon. Dette var imidlertid ikke noe tull, én million kroner er på vei. - Det er helt utrolig. Jeg har jo som sagt holdt på noen år og egentlig slått meg til ro med å være en støttespiller for gode formål, men nå....ha, ha, det var artig, sa tromsøværingen. Han leverte vinnerkupongen i Norsk Tippings app.

 • Mann i 50-årene fra Sørreisa
  Mannen var på besøk hos noen venner da Norsk Tipping ringte. Det var god stemning, og nysgjerrige stemmer kunne høres i bakgrunnen. Mannen hadde satt telefonen på høyttaler, og da millionbeskjeden kom satt jubelen i taket. -Er det sant? Jeg tror ikke på deg, lo mannen. Etter kort tid skjønte mannen at han var blitt millionær. -Dette var en kjempeopptur. Det passet fint, jeg trenger å få byttet et vindu, sa mannen lurt til lyden av latter i bakgrunnen. Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Kvinne fra Skjervøy
  -Har jeg vunnet en million kroner? Det hadde jeg aldri forventet at jeg skulle gjøre. Noe så moro. Det var som sagt veldig overraskende. Barna mine skal få en del av disse pengene, sa kvinnen, som kjøpte kupongen på mobilen. 

Trøndelag - 3 vinnere

 • Mustafa Iqbalzadeh fra Trondheim
  -Har jeg vunnet 1 million? Det er bra, lo Iqbalzadeh. -Jeg jeg har ventet lenge på dette, jeg har spilt Lotto i snart 20 år. Jeg er en heldig mann og har oppnådd mye i livet, men dette hadde jeg ikke trodd. På spørsmål om hva han ønsker å bruke premien på kom svaret fort. -Ny bil. En fin en, sa Iqbalzadeh lurt. Kupongen ble kjøpt på Rema 1000 Breidablikk.  

 • Mann fra Indre Fosen
  Mannen var hjemme med samboer og så på TV da Norsk Tipping ringte og spurte om han tilfeldigvis hadde fått med seg Lotto-trekningen. -Ja det har vi, sa mannen. -Jeg så at det var Supertrekning i kveld, er jeg en av de, spurte han nysgjerrig. Norsk Tipping kunne bekrefte mistanken. -Ikke verst! Det er mye rart man kan finne på da, men det blir kanskje en ny bil, sa mannen. Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Mann fra Oppdal
  Mannen fra Oppdal hadde lagret vinnernummeret, men visste ikke helt hva han skulle tro da vi fortalte om millionpremien. -Jeg ble helt skjelven da jeg så nummeret som ringte, og det er jeg fortsatt. -Tøyser du nå? Jeg er helt satt ut, og vet ikke helt om jeg tror på deg, sa mannen lattermildt. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Neste Lotto-trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18.00

Vestfold og Telemark - 2 vinnere

 • Mann fra Sandefjord
  Sandefjordingen var i en perfekt setting, som han selv omtalte det som, da vi ringte. Sammen med gode venner og samboer ble telefonen satt på høyttaler. Det ble full jubel da de fikk høre ordene mange drømmer om “Du har vunnet 1 million kroner”. -Kan du gjenta det? fleipet mannen, som fortalte at premien skal gå til oppussing. Kvelden skulle de fortsette med noe ekstra godt i glasset. Dessuten fleipet mannen om at de antageligvis ville ta seg råd til å bestille taxi hjem. Kupongen ble levert via mobil.

 • Kvinne fra Porsgrunn
  Premien kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt for kvinnen fra Porsgrunn. -Nå må du gi deg, er det sant? Kvinnen vet allerede hva en del av pengene vil gå til. -Wow, vi skal snart gifte oss snart. Dette kommer jo helt perfekt. -Vi sitter egentlig og ser på en serie nå, men det spørs om vi klarer å konsentrere oss videre nå. Det må nok spoles litt, humret kvinnen. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Vestland - 4 vinnere

 • Mann fra Alver
  Mannen var hjemme med samboeren og så på skal vi danse på TV-en da vi ringte og kunne gratulere med millionpremie. -Wow! Det var jo kjempegreier, sa mannen umiddelbart. -Veldig hyggelig beskjed å få. Nå blir det nok en liten feiring med noe godt i glasset, sa mannen avslutningsvis. Kupongen ble kjøpt på mobil.

 • Trygve Eldevik fra Fjaler
  Eldevik rakk å parkere bilen sin, før vi overrakte budskapet om at han hadde vunnet 1 million kroner. -Ah, det var moro! Jess! Tusen takk, sa vinneren, mens kona jublet fra passasjersetet. -Vi har mange oldebarn som vi skal dele med, utbrøt kona flirende. Premien skal gå til å nedbetale gjeld. Dessuten har de planlagt en reise til varmere strøk og da kommer 1 million kroner godt med. Kupongen ble levert via mobil.

 • Mann i 50-årene fra Alver
  Mannen var hjemme med hunden sin og slappet av da han fikk Telefonen fra Hamar med beskjeden om at han var en av de som hadde blitt trukket ut i Supertrekning og var blitt millionær. -Steike! Kom det fra mannen. -Jeg vet ikke helt hva jeg skal si. Det var ikke i nærheten av mine tanker det her. Det blir moro å fortelle kona, sa mannen videre. -Nå kan vi kvitte oss med litt gjeld, også lurer vi litt på å skaffe oss båt, så kanskje det blir det etter hvert, sa mannen avslutningsvis. Kupongen ble kjøpt på Esso Frekhaug Bilsenter.

 • Kvinne i 70-årene fra Bergen
  Millionen kom meget overraskende på kvinnen fra Bergen. -Norsk Tipping fra Hamar, sier du? Tuller du med meg? spurte kvinnen undrende da vi presenterte oss. -Dette kom meget overraskende på, vi sitter her og ser på fjernsynet. Kvinnen sa at hun har dagdrømt om å vinne. -Jeg har jo tenkt på hva jeg skal bruke pengene på om jeg vant, men akkurat nå klarer jeg ikke komme på det. Jeg trenger nok kvelden på å roe meg litt. Kupongen ble kjøpt på Obs Lagunen.

Neste Lotto-trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18.00

Viken - 7 vinnere

 • Mann fra Eidsvoll
  Det kom som et sjokk på mannen fra Eidsvoll. -Men i alle dager, helt fantastisk, utbrøt han når vi fortalte hvorfor vi ringte sent en lørdag. -Nå har jeg ikke ord, jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Kupongen ble kjøpt på mobil. 

 • Mann i 70-årene fra Drammen
  - Jeg synes jeg ikke har så mye flaks, men nå jubler jeg, sa mannen da vi ringte. Han hadde ikke fått med seg at det var Supertrekning denne lørdagen, og tok i mot beskjeden med stor overraskelse og glede. -Det nærmeste jeg har vært en stor premie, var da jeg gikk ut fra Kiwi og fikk melding om at jeg hadde vunnet og ville få tilbake beløpet jeg akkurat hadde betalt. Dette var noe annet, lo mannen. Han levete vinnerkupongen hos Fungames i Mjøndalen. 

 • Mann fra Østfold
  -Nei, sier du det. Er det mulig? Jeg trodde først det var en selger som ringte. Dette var veldig gøy altså! Det skjer ikke i mitt liv tenkte jeg. Jeg pleier levere fast hver lørdag av en vane. Jeg har litt lyst til å bruke noen penger for å kjøpe en ny båt, men tror jeg må ha et par ord med fruen først, sa mannen, som kjøpte kupongen via mobilen.

 • Mann fra Sarpsborg
  -Du store alpakka! Det er helt utrolig. Jeg pleier å levere Lotto sporadisk. Det er helt makeløst, og 1 million kroner er mye penger. Er det mulig å være så heldig. Det er helt enestående, sa mannen. Han leverte kupongen via mobilen.

 • Mann i 80-årene fra Modum
  Mannen satt hjemme alene og så film da Norsk Tipping ringte og fortalte at han var blitt millionær. -Er det sant? Oida, dette syns jeg var litt for gæli, sa en tydelig preget vinner. -Jeg må nok sette meg ned og la det synke inn litt. Jeg får ringe barna mine og fortelle det, sa mannen avslutningsvis. Kupongen ble kjøp på Mix Go’biten kiosk, Åmot.

 • Kvinne i 40-årene fra Asker
  -Herregud, var kvinnen fra Asker sin første reaksjon på millionbudskapet. Hun var hjemme alene og innrømmet at hun ble helt skjelven idet hun forsto hva som hadde skjedd. -Jeg skjelver, men smiler som bare det, utbrøt hun mens stemmen var i ferd med å briste. Hun innrømmet at denne beskjeden fikk tårekanalene til å åpne seg. -Jeg skal nok dele med familie, men det hadde vært godt med en reise når pandemien er over, avsluttet den rørte askerbøringen. Kupongen ble levert i mobilappen.

 • Gro-Anne Ygre fra Kongsberg
  Ei blid dame plukket opp telefonen mens hun var på jobb. Ygre er sykepleier og hadde akkurat satt seg ned for en liten pause, da Telefonen fra Hamar ringte. Da føyk pulsen i været. -Er du gal? Nå fikk jeg virkelig høy puls. Jeg har nettopp vært inne hos en covid-pasient og skulle finne roen, men nå ble det fart på meg, sa Ygre. Premien ønsker hun å bruke på å nedbetale gjeld, men på spørsmål om det er noe hun vil unne seg, legger hun til at en ferie når pandemien er over, frister. -Nei, herlighet. Tusen takk, avsluttet Ygre, som skulle fortsette vakten som intensivsykepleier. Vinnerkupongen ble levert hos Extra Klekken.

Neste Lotto-trekning er lørdag 25. september - innleveringsfrist kl. 18.00

Neste Supertrekning er rett før jul. Alle Lotto-rekker som er i med i trekninger fra og med 25. september, er med i julertrekningen.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 11 532 540

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 210 (7 rette)

 • Antall millionpremier i 2023: 296 (152 ordinær Lotto + 144 på Supertrekning)

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 15 560 335 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler