nabolaget

Svein Arne vant 1 mill. i Nabolaget — fredag ringer vi en ny millionær

Sist fredag var det Svein Arne Yven fra Sandnes som fikk milliontelefonen fra Hamar. Han hadde testet lykken etter at en kollega litt tidligere endte opp som Nabolaget-millionær ...

IS-GLIS: Svein Arne Yven hadde god grunn til å smile etter fredagens overraskende telefon fra Hamar. Bildet er dog fra en tidligere anledning.Foto: Privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:17. januar 2024

Hver fredag gleder vi oss til å ringe en ny millionær i Nabolaget. Fredag 12. januar var det Svein Arne Yven (57) fra Sandnes i Rogaland som fikk den hyggelige Telefonen fra Hamar.

Hvordan har de første dagene som Nabolaget-millionær vært? Vi tok en ny telefon til Svein Arne for å sjekke temperaturen.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Så kontoen vokse med 1 mill.

– Nå har det virkelig sunket inn, ler Yven når vi ringer mandagen etter den begivenhetsrike inngangen på helga.

– Beløpet er registrert på konto, og det er virkelig kjekt å se det tallet. Jeg har aldri hatt et sånt beløp der inne før.

Den ferske millionæren var allerede godt i gang med planleggingen av videre bruk av premien.

– Ja, nå har jeg akkurat snakket med banken angående forvaltning og boliglån. Planen er å selge boligen jeg har og kjøpe noe bedre, så nå ønsker jeg å ta de riktige skrittene i den retningen, forklarer vinneren, som over lengre tid har hatt en plan om å finne seg noe nytt.

– Det ble en veldig god start på 2024, humrer han fornøyd.

Kollegaen ble Nabolaget-millionær

Kanskje til ergrelse for noen: 57-åringen har slettes ikke vært en av de faste Nabolaget-spillerne, før han fredag 12. januar bestemte seg for å levere en deltagelse.

– En kollega av meg vant 1 million kroner i Nabolaget for en liten tid tilbake, og viste meg kvitteringen som bevis. Så begynte jeg å tenke at jeg kanskje skulle prøve, ler Ylven, som utrolig nok også endte opp som millionær.

Nå har nyheten spredd seg og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive for den glade vinneren.

– Jeg har fått noen meldinger og gratulasjoner. Det har vært hyggelig. Folk gleder seg over at jeg har vunnet, avslutter han og legger muntert til:

– Jeg kommer til å fortsette å spille Nabolaget.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fredag ringer vi en ny millionær

Fredag sitter vi klare med telefonen og gleder oss til å ringe nok en Nabolaget-millionær. Hvem vet – er du skikkelig heldig så kanskje det blir deg? Spiller du innen klokka 19 samme kveld har du i hvert fall et lodd med i Nabolaget-hatten.

Lykke til!

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler