jokervinnerhistorie

Svein Rune ble millionær - se den elleville jubelscenen

Det tok helt av hjemme i stua hos Svein Rune Damstuen (44) fra Vågå, da han onsdag ble Joker-millionær. 

FULL JUBEL: Jubelen sto i taket hjemme hos Svein Rune Damstuen (44) fra Vågå, da han gikk helt til topps i Joker.
Forfatterbilde Norsk TippingJon ChristianDybendalPublisert:5. desember 2018Endret:2. januar 2023

- Oj, oj, oj! utbryter Svein Rune Damstuen når vi forteller at han er kveldens Joker-kandidat.  Etter en stor overføring fra lørdagens Joker-trekning var han allerede sikret 670.000 kroner før opp/ned-valgene i TV-sendingen på NRK onsdag. Var han riktig så heldig, kunne han vinne over 3,3 millioner kroner. Da Svein Rune skulle i ilden, plukket kona opp mobilen og dokumenterte hele seansen hjemme i stua. Og for en stemning det ble! Med familie og venner til stedet som heiagjeng, sto jubelen i taket da han nådde øverste trinn på premiestigen, og sikret seg over 3,3 millioner kroner. Bare sjekk videoen øverst i saken!  Spill Joker, du også!

Rakk ikke levere

Det var med litt flaks at nettopp Svein Rune skulle bli Joker-kandidaten denne onsdagen. Kupongen han ble trukket ut på var nemlig ment for onsdagen uken før. 

- Jeg leverte akkurat litt for seint forrige onsdag, så dermed ble den med over til denne trekningen, sier han lattermildt. 

Dette skal han bruke pengene på 

- Jeg har levert både Joker og Lotto i årevis, men aldri vært i nærheten av noe slikt. Nå blir det nok noen fine ferieturer, til både by og strand, sier han.  I tillegg forteller vinneren at en del av pengene vil gå til nedbetaling av gjeld, samt at det drypper på familien.  - I kveld blir nok litt feiring med godt i glasset, sier han. 

Joker på lørdag

Begynte du å drømme om å vinne når du leste dette? Lørdag kan du vinne ca. 2,1 millioner kroner dersom du blir trukket ut som Joker-kandidat.

Lykke til!

Her kan du spille Joker!

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse! Les mer HER.

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.) 


Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler