aktueltvinnerhistorie

Svein tok telefonen og vant 100.000 kr! Hvem blir neste?

I konkurransen "Hvilket år er vinneren født?" kan du vinne 100.000 kroner på fødselsåret ditt. Sjekk hvem som ble den aller første vinneren!

FIKK SVAR: Pernille Storholm Skaret og Ingrid Roterud Mathisen tok Telefonen fra Hamar, fikk svar og gratulerte Svein Rasmussen fra Molde med 100.000 kroner.Jon Christan Dybendal
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:24. september 2018Endret:2. januar 2023

 - Jeg trodde det bare var tull, jeg, sier Svein Rasmussen fra Molde.

Han meldte seg på i konkurransen "Hvilket år er vinneren født?" da det ble kjent at det var årgangen hans, 1944, som skulle få ukas første vinner i konkurransen. Og jammen var det ikke han som ble ringt opp først i mandagens livesending på Facebook! Han tok telefonen innen det var gått ett minutt og dermed ble han 100.000 kroner rikere.

SE VIDEO: Vinnerøyeblikket der Svein får vinnerbeskjeden kan du se øverst i artikkelen eller HER! Hele livesendingen på Facebook kan du se HER.

- Dette var veldig morsomt! Men det tar nok litt tid før det går helt opp for meg, sier han.

Er du født i 1979? Følg med på onsdag!

I mandagens livesending ble det også avslørt hvilken årgang vi skal ringe i Facebook-sendingen på onsdag klokka 19.00. Det ble nemlig 1979!

Så dersom du er født i 1979, har du en ekstra god grunn til å melde deg på i konkurransen nå. Alt du trenger å gjøre er å registrere navn, telefonnummer og fødselsår HER!

LES MER:Slik fungerer konkurransen "Hvilket år er vinneren født?"

Nye vinnere fredag og søndag

Og er du ikke født i 1979? Vi skal fortsatt ringe en vinner av 100.000 kroner både fredag og søndag like etter klokka 19.00, så bli med i konkurransen uansett! Hvilke årganger vi skal ringe, annonseres i Facebook-sendingen som går i forkant av kommende trekning.

Meld deg på her - uansett fødselsår!

Lykke til!

(Vinnersannsynligheten er todelt: 1:antall påmeldte deltakere og 1:antall deltakere som har det forhåndstrukne fødselsåret.)

Relaterte artikler