selskapet

-Ekstra fokus på de som fortjener det mest

I år har det viktigste lagarbeidet et ekstra fokus - 2022 er nemlig Frivillighetens år.

Forfatterbilde Norsk TippingInaTaasaasenPublisert:31. august 2022Endret:3. januar 2023

Norsk Tipping er med på laget sammen med Norges Frivilligsentraler. Sammen har vi syklet for å skape gode og inkluderende lokalsamfunn i hele landet, gjennom Sykkelturen 2022. Hovedmålet med sykkelturen har vært å sette lys på merverdien av å føle seg til nytte i samfunnet, og oppleve gode relasjoner i hverdagen. Sykkelturen startet opp i Nordkapp 21.mai, gikk helt ned til Lindesnes og ble avsluttet i Arendal 15. august.

 -Vi er med for å styrke vår lokale tilstedeværelse og vise Norsk Tippings betydning for lokalsamfunnene. Vi har i tillegg delt ut 10.000 kroner i Grasrotandelen-sjekker til 12 ulike lag og foreninger, som kan gjøre litt ekstra for sine lokalmiljø, forteller Kjetil Berntsen, rådgiver samfunnskontakt Norsk Tipping. 

 


-Uten frivilligheten i Norge hadde samfunnet vårt stoppet opp. Alle frivillige er en ressurs. Norsk Tipping ønsker å være Frivillighetens beste venn og sykkelturen har vært med å sette søkelys på frivilligheten, ved å sette ekstra fokus på de som fortjener det mest. Dette understreker vår visjon som er gi drømmen en sjanse, avslutter Berntsen.  

 

Relaterte artikler