nabolagetvinnerhistorie

- Synd det er for sent å reise til Kiev

- Å, synd jeg ikke vant i går, for da hadde jeg reist til Kiev for å se Champions League-finalen, lo kvinnen etter å ha vunnet 100.000 i Nabolaget fredag.

DRØMMEREISE: Kiev er Nabolaget-vinnerens drømmereisemål akkurat denne helgen.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:25. mai 2018Endret:2. januar 2023

Det ble både overraskelse og jubel i Oslo da vi ringte en kvinne i 40-årene for å fortelle at hun hadde vunnet 100.000 kroner i Nabolaget. 

Inspirert på kaffebar

- Jeg satt på kaffebar forrige søndag og leverte Nabolaget. Jeg ble inspirert av en annen som gjorde det, og tenkte at jeg skulle prøve. Det var lurt, lo kvinnen.

Og hun fastslo raskt at premien passet perfekt.

- Jepp, nå blir det å kvitte seg med kredittkortgjeld før sommeren, og nyte resten!

Med et glimt i øyet var hun imidlertid bittelitt misfornøyd.

- Ja, det hadde vært bedre om du hadde ringt igår.

- ????

- For da hadde jeg hatt tid til å ordne meg tur til Kiev for å se Liverpool i Champions League-finalen i morra!

Liverpool vinner på straffer

Men damen slo seg raskt til ro med at det blir finale på pub. 

- Det får det bli. Jeg er kjempespent. Jeg har sett Liverpool tape mot Real før - jeg var I Madrid i 2014 da det ble 1-0 i gruppespillet. Men i morra har jeg faktisk trua, men det blir helt vilt. Tipper Liverpool kjører ut i hundre og går opp i 2-0 før Real kommer mot slutten og utligner. Så blir det ekstraomganger før Liverpool vinner på straffer, spår hun.

Hun husker fortsatt straffetriumfen i 2005-finalen, men da var det Liverpool som kom tilbake etter å ha blitt overkjørt av AC Milan før pause.

- Jeg var en av de som så kampen ferdig. Er opplært av faren min til å se fotballkamper til sluttsignalet går. Uansett, forklarer Nabolaget-vinneren og Liverpool-supporteren.

Vi gratulerer og ønsker lykke til!

Her er alle trekningsresultatene for Nabolaget

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 613 391

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 52

  • Antall millionærer i 2022: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 1 000 000 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler