Telialigaen er i gang igjen

Etter en lang sommerferie er endelig Telialigaen tilbake igjen. Klarer noen å slå de regjerende norgesmestrene Apeks og Nordavind ned fra pallen?

FJORÅRSMESTERE: Apeks har tatt seriemesterskapet fire år på rad. Bildet er fra finalen høsten 2019.Norsk Tipping ASSteinar Bjørnsson
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:31. august 2020Endret:2. januar 2023

Telialigaen består av de fem spillene:

  • Counter-strike: Global Offensive

  • League Of Legends

  • Rocket League

  • Player unknown’s battlegrounds

  • Hearthstone

Spillene har ukentlige kamper frem til finalene i desember. TV 2 Sumo sender hovedkampen i CS:GO hver uke i sine kanaler, og man vil kunne se de fleste kampene i alle spill på strømmetjenesten Twitch.

Norsk Tipping har odds på alle kamper i CS:GO og League Of Legends gjennom hele sesongen. 

Flere og flere spiller organisert

I høstens Telialiga-sesong er det påmeldt godt over 5 000 spillere fordelt på rundt 800 lag. Dette er nok en økning i spillere fra sist sesong og viser til at flere og flere ønsker å måle seg mot andre i organiserte former og at interessen for norsk E-sport øker.

Nye lag, nye utfordringer

Den første kampen i League Of Legends ble avholdt allerede søndag 30. august. Hovedkampen var mellom nykommerne Wizard og Vanir der Wizard gikk av med seieren og tok med seg tre poeng.

Nye lag har også inntatt førstedivisjon i CS:GO med Oilers Esport, Foxed Gaming og 777 Esports som nye navn på tabellen. Sistnevnte lag er sammen med Bifrost først ut i ukas hovedkamp som vil gå på TV 2 Sumo direkte klokken 20.00 i kveld.

E-sport på Oddsen finner du her

Relaterte artikler