Telialigaen: Nå skal det avgjøres

Denne helgen samles Norges beste utøvere i E-sport Ullevaal for å avgjøre hvem som er best i Rocket League, League of Legends og CS:GO. Se kampene gratis på TV2 Sumo!

Telialigaen - finale/slutttspill november 2019.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:15. november 2019Endret:2. januar 2023

Over 300.000 kroner, en skinnende pokal - og ikke minst tung prestisje ligger i potten foran sluttspillshelgen i Oslo. Her blir det semifinaler og finale i Rocket League og Counter-Strike:Global Offensive, samt finale i League of Legends. 

Spill på kampene på Langoddsen!

Counter Strike: Global Offensive

Det har vært en spennende høstsesong i CS:GO, men de store overraskelsene har blitt utelatt. Lagene som kom til semifinalene i er nøyaktig de samme som i vårsesongen, med Apeks og Nordavind som favoritter til finalen. Hele søndag 17. november er satt av til CS:GO med semiefinaler fra klokken 13.00 og finale klokken 19.00.

Rocket League

Etter en jevn innspurt er lagene til semifinale i Rocket League endelig klare. Nordavind som leder tabellen spiller mot Playwell i semifinale, og Celestial gaming, møter Razzle Dazzlers. Vinnerlagene av disse kampene skal kjempe om retten til å kalle seg Norgesmestre og heve trofeet.

Kampene i Rocket League spilles Lørdag 16. november fra klokken 13.00.

League of Legends

For fjerde år på rad har Nordavind sikret seg plass i finalen i League of Legends. Denne gang møter Fact Revolution til sesongoppgjør lørdag 16. november klokken 19.00.

Har du ikke mulighet til å dra til Ullevaal å se kampene der, blir kampene sent gratis på TV2 Sumo gjennom helgen.

Norsk tipping har odds på alle kampene i sluttspillet. Spill på oddsen her

Relaterte artikler