flax

Tenk om farsdagen aldri blir glemt …

Farsdagen nærmer seg, men hva fortjener og trenger egentlig far? Med Flax-julekalender kan du gi papsen spenning og glede gjennom hele adventstiden. Kanskje er han ekstra heldig også?

FAR-FLAX: Gi far en Flax Julekalender i farsdagsgave. Med Flax Julekalender kan han vinne en million - hvis han er riktig heldig.Foto: Tina Wasa Kartomten
Forfatterbilde Norsk TippingNorsk TippingPublisert:9. november 2023Endret:10. november 2023

Søndag 12. november er det farsdag – den dagen i året hvor man gjør litt ekstra stas på far.

Istedenfor de tradisjonsrike gavene som sokker, slips eller ny kaffekopp, kan du gi far spenning og moro hele veien til julaften.

Med Flax Julekalender kan far skrape seg gjennom adventstiden. Er han av den utålmodige typen, kan han skrape hele kalenderen i en fei som ett stort Flax-lodd.

I kalenderen er det nye vinnersjanser hver dag, men er far ordentlig heldig kan han vinne toppremien på 1 million kroner.

Tenk om jula kommer tidlig i år? Med Flax Julekalender er det uansett spenning og moro helt frem til julaften.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

En litt annerledes farsdagsgave

Dersom far er typen som allerede har det meste og ikke trenger nytt slips, nye sko eller produkter til å vaske bilen, kan en Flax Julekalender være et godt alternativ.

Førjuls-spenning for hele familien, men spesielt for far som potensielt kan avslutte julen og året som Flax-millionær.

De ulike Flax kalenderne er nå tilgjengelig i butikker, kiosker og bensinstasjoner over hele landet.

  • Flax Julekalender har en million kroner i toppremie og koster 100.-

  • Flax Adventskalender har to millioner i toppremie og koster 200,-

  • Flax Julekalender har 500 000  kroner i toppremie og koster kr 50.-

 

Vinnersjanse toppremie: 
Flax Julekalender (stor) 1:300 000

Flax Adventskalender 1:300 000 

Flax Julekalender (liten) 1: 400 000  

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler