jokervinnerhistoriefremside

Til topps på første tallet: – Jeg får kanskje åpne noen bobler nå

Det ble kort prosess for onsdagens Joker-kandidat etter at jokeren dukket opp bak første tallet og sendte henne til toppen av premiestigen. Nå kan hun se frem til at bankkontoen vokser betraktelig.

TIPP TOPP: Joker på første forsøk er ikke hverdagskost i Joker-sammenheng.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:25. oktober 2023

Onsdagens heldigste Joker-spiller ble en kvinne fra Sola i Rogaland. Hun ble trukket ut som Joker-kandidat og var dermed sikret en inngangspremie på 208 000 kroner uansett hvordan det gikk under trekningen. Bar det helt til topps ventet en premie på 1 041 000 kroner.

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

– Oioioi

Vi kontaktet solakvinnen i forkant av trekningen, og det var en svært spent Joker-kandidat som tok imot den hyggelige beskjeden.

– Oioioi, dette blir spennende, svarer hun entusiastisk når hun får servert premieinformasjonen.

Joker-kandidaten var på jobb onsdag kveld og valgte derfor å overlate ansvaret til Ask. Dette er tallene kandidaten hadde fått utdelt (leses fra venstre mot høyre):

6 - 4 - 9 - 8 - 2

Det ble kort prosess for Ask og solakvinnen da jokeren spratt frem fra det første tallet. Dermed var også førstepremien i boks: nøyaktig 1 041 000 er nå på vei til en bankkonto på Sola.

– Jeg får kanskje åpne noen bobler nå

– Det gikk jo bra. Herlighet, det var fantastisk, svarer en lettet og glad Joker-millionær når vi ringer tilbake etter tv-trekningen.

Joker-kandidaten så trekningen hjemme alene, men varslet i forkant familie som også hadde fulgt spent med.

– Det var helt grusomt å vente. Jeg måtte gå frem og tilbake her, ler vinneren når hun forteller om tiden fra første oppringning og frem til tv-trekningen.

I den første samtalen med Norsk Tipping hadde solakvinnen nevnt mulige premieplaner som reise, ny bil og å dele med familie. Dette hadde ikke endret seg, men hun så frem til å kunne legge litt mer konkrete planer.

– Jeg turte ikke å tenke noe mer på det før trekning, humrer vinneren, som ønsker å være anonym.

– Jeg kommer nok ikke til å få sove i natt. Dette er helt uvirkelig. Jeg får kanskje åpne noen bobler nå, og så blir det nok noe feiring til helga, avslutter hun fornøyd.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer!

Tre andrepremievinnere

Det var ikke bare Joker-kandidaten som sikret seg en gjev premie på onsdagskvelden. Over 21 000 store og små premier ble delt ut til heldige vinnere. Blant disse var det tre vinnere som hadde 5 rette og sikret seg 86 780 kroner hver i andrepremie.

Joker
25. oktober 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Tre ekstratrekninger

Visste du at du kan abonnere på Vikinglotto, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i tre ekstratrekninger. Bli med her

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner. Dette er altså i tillegg til de ordinære trekningene du er med på som abonnent.

(NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.) 

Vinnersjanse 1:antall deltakende abonnement.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Ca. 2 mill. på lørdag

Neste Joker-trekning er lørdag 28. oktober – hånd i hånd med Lotto-trekningen. Joker-potten vil da ligge på ca. 2 millioner kroner.

Lykke til!

Joker
Spillefrist onsdag eller lørdag kl. 18:00
Lever spill

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler