kenovinnerhistorie

To Keno-millionærer på fire dager: – Uvirkelig og virkelig deilig

I løpet av bare fire dager vant to menn hver sin millionpremie i Keno.

TELEFONEN FRA HAMAR: Vi ringer alltid millionvinnere fra vårt vinnernummer 625 60 000 – også Keno-millionærer.Illustrasjonsfoto: Shutterstock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:4. juli 2024

27. juni endte en mann fra Frogn i Akershus opp med å vinne 1 million kroner i Keno. Kun fire dager senere, mandag 1. juli jublet en mann i 50-årene fra Ålesund i Møre og Romsdal etter å ha sikret seg en Keno-premie på 2 millioner kroner. Vi snakket med den heldige ålesunderen dagen derpå.

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

Kjøpe pent brukt bil og fjerne plagsom gjeld

– Takk skal du. Det var kjekt det da, og uvirkelig og virkelig deilig, svarer mannen da Norsk Tipping gratulerer.

Vinneren kunne fortelle at han har spilt Keno i rundt ett år, og at han vant en premie på ca. 50 000 i fjor.

At han nå kan kalle seg Keno-millionær er det kun et nøye utvalgt knippe mennesker som vet om. Foreløpig har han kun fortalt om premien til de nærmeste.

– De ble veldig glade alle sammen.

Millionpremien hadde han fornuftige planer for.

– Vi skal kjøpe oss en pent brukt bil og fjerne litt plagsom gjeld, avslutter han fornøyd.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer begge de heldige Keno-vinnerne!

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Norsk Tipping har per dags dato ikke lyktes med å få tak i Keno-vinneren fra Frogn i Akershus.

Grunnen til at vi ønsker å snakke med vinnerne er at vi vil sørge for at de er klare over premien, dele våre gratulasjoner, samt få delt nødvendig praktisk informasjon vedrørende konto og utbetaling av premien. I tilfeller med større premier tilbyr vi også økonomisk og juridisk veiledning via vår samarbeidspartner på området, Advokatfirmaet Dehn.

Dette er Keno

Keno har trekning hver dag, og man kan levere frem til kl. 20.00 hver kveld og en halvtime etter leveringsfristen får man vite resultatet.

I hver trekning trekkes det ut 20 tall (av totalt 70). Keno-nivået sier noe om hvor mange tall man spiller med, og Haugesund-mannen hadde altså 10 tall i sin rekke. Samtlige var blant de uttrukne tallene, og det betyr toppremie.

I Keno er premien fast, dvs. den er en odds som man ganger med rekkeprisen. Får du inn 10 tall på Keno-nivå 10, er oddsen 200 000 – og 200 000 ganger 10 kroner i rekkepris betyr 2 millioner kroner i premie.

Keno
Spillefrist hver dag kl. 20:00
Lever spill

Vinnersjanse Keno

Det trekkes totalt 20 tall av 70 mulige i hver Keno-trekning. For å vinne førstepremie må du spille på Keno-nivå 10 og få 10 rette. Sannsynligheten for det er 1:2 147 181. Det er med andre ord drøyt 2,14 millioner mulige kombinasjoner av 10 rette på Keno-nivå 10. Det er totalt 9 Keno-nivåer, og det er egne vinnersjanse på hvert nivå.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 2 717 567

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 6

  • Antall millionærer i 2023: 8

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 5 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler