Den siste Supertrekning-millionæren tok kontakt mandag

Den siste Supertrekning-millionæren tok kontakt mandag

GIR SEG IKKE: Trekningsredaktørene Line Troller og Lars Hulleberg er i teamet som gjør nye forsøk på å få tak i vinnerne søndag.

Foto: Ola Thorset

Den siste Supertrekning-millionæren tok kontakt mandag

En mann i 20-årene fra Arendal var den eneste Supertrekning-vinneren vi ikke fikk svar hos i helgen. Mandag tok han selv kontakt.

Supertrekning i Lotto lørdag 3. april ga 45 nye Lotto-millionærer - i tillegg til at to andelsbanker gikk inn. Norsk Tippings vinnerteam begynte å ringe ut like før klokken 20.00. Da klokka nærmet seg midnatt, var 43 av 45 millionvinnere kontaktet. 

Neste Lotto-trekning er lørdag 10. april - innleveringsfrist kl. 18.00

Det var to millionærer vi ikke fikk tak i lørdag. En av dem fikk vi svar hos søndag. Det var en mann i 70-årene fra Hammerfest. Dermed manglet vi kun kontakt med en mann i 20-årene fra Arendal i Agder. Vi fikk ikke tak i ham søndag, men mandag formiddag ringte han Norsk Tipping selv etter at han så det var en fra Arendal som ikke hadde tatt telefonen. 

Les reaksjonene fra Supertrekning-vinnerne her.

            

 Vinnersjanse Supertrekning

Supertrekning i Lotto gjennomføres fire ganger i året. Dette er et tilleggsspill du automatisk er med på når du leverer dine ordinære Lotto-rekker. Her trekkes det ut flere tilfeldige vinnere av 1 million kroner. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alle Lotto-rekker innlevert mellom to Supertrekninger er med i trekningen. Hver rekke spilt omgjøres til en deltagelse (lodd) i trekningen.

Vinnersjanse i Supertrekning er ca. 1:5,5 millioner per deltagende rekke. Forklaring: Hver uke overføres 7,35 prosent av premiepotten i Lotto til neste Supertrekning-pott, eller på mikronivå: 18,375 øre per rekke. Hvis potten eksempelvis er på 35 millioner kroner, betyr det at cirka 190 millioner rekker er innlevert, har bidratt til potten og er med i trekningen. 190 millioner delt på 35, gir ca. 1:5,5 mill. per rekke i vinnersjanse. Med andre ord vil vinnersjansen være fast, mens antall millionvinnere vil variere ut fra antall innleverte rekker. Jo flere innleverte rekker mellom hver Supertrekning, jo flere millionvinnere trekkes ut.  

Antall vinnere i Supertrekning i 2020 (1 million kroner hver) var 149. I tillegg vant 6 andelsbanker (1 andelsbank består av 10 personer hver - som hver seg vinner 100 000 kroner)