To vant 7 millioner hver i Lotto

To vant 7 millioner hver i Lotto

FLAKS: Denne rekke har gitt to spillere over 7,2 millioner hver. Er du en av dem

foto: Sverre Houmb

To vant 7 millioner hver i Lotto

To heldige spillere delte i kveld over 14 millioner i Lotto-premie, en glad mann fra Ski, og en kvinne fra Trøndelag.

Det er altså to Lotto-spillere som kan juble etter å ha fått sju rette i Lotto 9. november. De to heldige hanket inn over 7,2 millioner kroner hver. En av dem var en kvinne fra Trøndelag. 

Glede i Trøndelag

- Jeg er litt matt og litt glad...Men kanskje mest matt, sier en kvinne fra Trøndelag og humrer. Hun hadde sjekket resultatene på mobil før Norsk Tipping kom i kontakt med henne. 

- Jeg er veldig glad nå altså, men er jeg er ikke helt i form for tiden. Jeg har fått influensa så den store feiringen uteblir nok i kveld. Det blir nok litt kaffe med noe attåt, sier damen. 

- Vi har planlagt å pusse opp huset så dette blir nok bra. Vi må tenke oss litt om nå, hva vi ønsker å gjøre videre utover det, sier hun avslutningsvis. Kvinnen ønsker å være anonym.

Vi gratulerer! 

Spill Lotto her

Supert i Ski

Den heldige spilleren fra Ski fikk vi kontakt med mandag ettermiddag. Han har vunnet 7.268.205 kroner og det gjorde inntrykk på mannen. 

- Det er helt utrolig dette. Jeg har vunnet småbeløp tidligere, men ikke noen slike summer, sier han.

- Jeg har ikke feiret ennå, og jeg har ennå ikke rukket å tenke på hva jeg skal gjøre med premien. Jeg haddde jo ikke regnet med slike beløp,sier den glade vinneren fra Ski. 

Følgende tall ble trukket ut lørdag 9. november: 5 - 8 - 10 - 12 - 24 - 29 - 32

Tilleggstall. 16

Nye sjanser

Lørdag 16. november er det ny Lotto-trekning og nye muligheter for å bli Lotto-millionær. Førstepremiepotten vil være på cirka 14 millioner kroner - som fordeles på alle med sju rette. 

Spill Lotto her før lørdag kl. 18.00

Her finner du trekningsresultatene i Lotto

(Vinnersannsynlighet for førstepremie er 1:5,4 mill. pr. rekke)