Tok over sjefsstolen - fikk hemmelig gjest!

Tok over sjefsstolen - fikk hemmelig gjest!

Ildsjelen Erik Bruun Olsen hadde en drøm om å få prøve seg som programleder for Senkveld på Tv2. Se hvordan det gikk!

25 år gamle Erik Bruun-Olsen kjempet seg gjennom klinekonkurranse, tandemski, hårklipping og trugeduell for favorittklubben sin, Heming Idrettsklubb, og vant! Så fikk han oppfylt sin store drøm om å være programleder.

Se video av programlederdebuten til Erik HER!

Alt for Heming

Du har kanskje sett han i Camp Grasrot tidligere i år på Norsk Tippings facebook-side eller på YouTube, hvor han og 9 andre deltakere fra hele landet kjempet mot hverandre på hvert sitt lag, Team Thomas og Team Harald.

Team Harald hadde mest å gi og vant konkurransen til slutt. Premien på 100.000 kroner kunne laget dele på fem grasrotmottakere. Bruun- Olsen ville gi sine 20.000 kroner til idrettsklubben Heming.

-Jeg har vært aktiv alipinist i klubben i mange år, og klubben betyr mye for mange så da var det gøy å kunne gi noe tilbake, forteller den ivrige ildsjelen.

Se Erik i kysseduell HER!

Programleder-drømmen

Det var ikke bare Erik som ville gi grasrotmottakeren Heming noe ekstra. Lenge har 25-åringen drømt om å prøve seg som programleder på tv. Gleden ble derfor ekstra stor når Thomas Numme fra Senkveld på TV2 tilbudte sjefsstolen i bytte, og med Harald Rønneberg som makker.

-Ja meg blir du ikke kvitt, jeg er det evige sidekicket jeg, sier Harald Rønneberg og ler når Bruun-Olsen setter seg ned i programlederstolen.

-Hvordan gjør jeg dette da? Erik blir en smule nervøs og får en rask innføring i hvilket kamera han skal kikke inn i og høster applaus fra publikum i salen.

Les mer om Grasrotandelen HER!

Hemmelig gjest

Det blir ikke noe skikklige talkshow uten gjester, så også denne gangen. Forskjellen var at programleder Erik Bruun-Olsen ikke visste hvem han skulle få besøk av i sofaen. Men på kortene han hadde fått utdelt kunne han lese at han skulle introdusere Astrid Uhrenholdt Jacobsen, som i mange år har gått for Heming Idrettsklubb!

-Det var så kult at det nettopp var Astrid som var gjest. Dette var altså et skikkelig adrenalin-kick! Jeg er klar, om de skulle trenge en erstatter altså. Ikke sikkert Numme får igjen den stolen, sier Bruun-Olsen og ler.

Ny hIndelløype

Som representant for Heming Idrettsklubb kunne Astrid Uhrenholdt Jacobsen takke 25-åringen for innsatsen og pengene til idrettsklubben.

-Det sier jo litt da når en 25-åringen ofrer alt for å gi klubben sin 20.000 kroner. Det er så kult, sier den verdenskjente langrennsløperen.

På spørsmål om hva pengene skal brukes til høstes det stor applaus fra publikum.

-Det skal bygges en ny hinderløype slik at barn og unge kan få trene og leke seg i den, forteller Jacobsen fornøyd.

Hvilken grasrotmottaker har du? Bli grasrotgiver HER!