aktueltvinnerhistorie

Tok telefonen - vant 100.000 kr: - OMG!

Den andre av fire vinnere i konkurransen "Hvilket år er vinneren født?" er ringt. Hvem blir de to siste vinnerne av 100.000 kroner?

FIKK SVAR: Onsdagens vinner, en kvinne fra Aurskog-Høland, tok raskt telefonen da Pernille Storholm Skaret og Ingrid Roterud Mathisen ringte fra vinnernummeret 625 60 000.Mari Aldridge Øverland
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:26. september 2018Endret:2. januar 2023

 - Det var helt utrolig og veldig hyggelig, sier en kvinne på 39 år fra Aurskog-Høland som onsdag fikk Telefonen fra Hamar og vant 100.000 kroner i konkurransen "Hvilket år er vinneren født?"

Hun meldte seg på konkurransen da hun så en post om at det var nettopp hennes årgang som skulle ringes onsdag 26. september. Samtidig lagret hun Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000, for sikkerhets skyld.

Meld deg på konkurransen, du også!

Hva skal vinneren bruke pengene på?

- Det var flaks at jeg lagret nummeret deres. Hvis jeg ikke hadde lagret det, hadde jeg nok ikke tatt telefonen da dere ringte. Jeg satt nemlig i et foreldremøte og måtte løpe ut for å ta den. Jeg hadde nok trodd det var en selger om jeg ikke hadde lagret nummeret, sier hun.

SE VIDEO: Vinnerøyeblikket hvor 39-åringen får vinnerbeskjeden kan du se øverst i artikkelen eller HER! Hele livesendingen på Facebook kan du se HER.

- Kjøkkenet mitt ser ikke helt bra ut, så hvis jeg er fornuftig så bruker jeg pengene til å pusse opp kjøkkenet. Hvis jeg skal følge drømmen, lager jeg ridebane på småbruket der jeg bor. Jeg må nok bruke litt tid og tenke meg godt om, sier den heldige vinneren.

Er du født i 1994? Følg med på fredag!

I onsdagens livesending ble det også avslørt hvilken årgang vi skal ringe i Facebook-sendingen på fredag klokka 19.00. Det ble 1994!

Så dersom du er født i 1994, har du en ekstra god grunn til å melde deg på i konkurransen nå. Alt du trenger å gjøre er å registrere navn, telefonnummer og fødselsår HER!

LES MER:Slik fungerer konkurransen "Hvilket år er vinneren født?"

Ny vinner på søndag også

Og er du ikke født i 1994? Vi skal fortsatt ringe en vinner av 100.000 kroner på søndag like etter klokka 19.00, så bli med i konkurransen uansett! Hvilke årganger vi skal ringe, annonseres i Facebook-sendingen som går i forkant av kommende trekning.

Meld deg på her - uansett fødselsår!

Lykke til!

(Vinnersannsynligheten er todelt: 1:antall påmeldte deltakere og 1:antall deltakere som har det forhåndstrukne fødselsåret.)

Relaterte artikler