selskapet

Tonje Sagstuen ny adm. dir. i Norsk Tipping

Styret i Norsk Tipping AS har ansatt Tonje Sagstuen som ny administrerende direktør i Norsk Tipping.

NY SJEF: Tonje Sagstuen tar over roret i Norsk Tipping.Norsk TippingFoto: Anne Marit Sletten
Forfatterbilde Norsk TippingRoarJødahlPublisert:27. november 2023

Tonje Sagstuen har vært en del av Norsk Tippings toppledergruppe siden 2014, og hun har vært stedfortreder for administrerende direktør de siste fem årene. Hun var direktør for avdelingen Ansvarlighet, samfunn og kommunikasjon fram til hun fra 1. september i år ble konstituert som administrerende direktør etter Thor Gjermund Eriksen.

Kjenner selskapet

- I dag er jeg glad for å kunne presentere Tonje Sagstuen som ny administrerende direktør i Norsk Tipping. Med henne får Norsk Tipping en dyktig og erfaren leder som kjenner selskapet og de ansatte svært godt, sier styreleder Sylvia Brustad.

- Styret har satt pris på jobben Sagstuen har gjort som konstituert administrerende direktør, og er glad for at hun har takket ja til stillingen på permanent basis. Vi er overbevist om at Sagstuen er den rette til å lede Norsk Tipping fremover, sier Brustad.

Ydmyk for ansvaret

- Jeg er takknemlig for tilliten styret viser meg, og ydmyk for ansvaret jeg har fått. Norsk Tipping et stort selskap som spiller en viktig rolle for hele Norge, og jeg gleder meg til å lede arbeidet med vårt viktige samfunnsoppdrag videre, sier Tonje Sagstuen.

Tonje Sagstuen er utdannet adjunkt og har mastergrad i flermedial ledelse fra BI. Hun kom til Norsk Tipping fra jobben som ansvarlig redaktør i Oppland Arbeiderblad. Sagstuen er også kjent for sin bakgrunn fra idretten med sine 217 kamper for det norske landslaget i håndball.

Relaterte artikler