Ryker Liverpools hjemmestatistikk mot Tottenham i kveld?

Blir serieleder Tottenham første lag som tar poeng mot Liverpool på Anfield i Premier League denne sesongen?

STORKAMP: I kveld får tabelltoer Liverpool besøk av serieleder Tottenham.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:16. desember 2020Endret:2. januar 2023

Før kveldens kamper er det Tottenham som er serieleder i Premier League. Mourinho & Co. har samme antall poeng som kveldens motstander Liverpool, men er foran på bedre målforskjell.

Premier League på Langoddsen

Liverpool har tre uavgjort og to seirer på sine fem siste i Premier League. Hjemme på Anfield har Liverpool vært solide og har seks seirer av seks mulige - og er eneste lag som ikke har avgitt poeng hjemme.

Solide borte

Tottenham er ett av to lag som ikke har tapt borte denne sesongen, det andre laget er Manchester United. Tottenham står med fire seirer og to uavgjort på fremmed gress.

Hos Norsk Tipping (onsdag formiddag) var oddsen Liverpool-seier på 1,82, uavgjort 3,70 og Tottenham-seier 3,80. Kampstart er 21.00, og matchen vises direkte på TV2 Sport Premium 1.

Tett som hagl

Leicester som ligger på tredjeplass får besøk av Everton, som etter tre strake uten tap, var tilbake på vinnersporet og slo Chelsea 1-0 lørdag. 

Premier League på Langoddsen

I kveld er det dessuten London-derby. West Ham får besøk av Crystal Palace. West Ham ligger på syvendeplass, mens Palace er på 12. Det er tett som hagl på tabellen. Fra Wolverhampton på 10. plass og opp til serieleder Tottenham skiller bare fem poeng.

P.S: Torsdag er det to kamper. Sander Berge og Sheffield United får besøk av Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, mens Aston Villa møter Burnley.

 

Onsdag:

  • Arsenal – Southampton kl. 19.00

  • Leeds – Newcastle kl. 19.00

  • Leicester – Everton kl. 19.00

  • Fulham – Brighton kl. 21.00

  • West Ham – Crystal Palace kl. 21.00

  • Liverpool – Tottenham kl. 21.00

Torsdag:

  • Aston Villa – Burnley kl. 19.00

  • Sheffield United – Manchester United kl. 21.00

Relaterte artikler