I kveld kl. 20.00: Toppoppgjør mellom Molde og Bodø/Glimt

Bodø/Glimt-kaptein Patrick Berg forlot banen med skade i søndagens kamp mot Strømsgodset og spiller ikke onsdagens toppkamp mot Molde. 

SKADET: Bodø/Glimts Patrick Berg måtte ut med skade i kneet under kampen mot Godset søndag. T.v. trener Kjetil Knutsen.
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:25. oktober 2021Endret:3. januar 2023

- Det var noe som «knakk» litt inne i kneet. Han kunne ikke fortsette. Han må ta bilde, og så får vi sjekke ut hva det er, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til VG etter oppgjøret mot Godset som endte 1-1. 

Eliteserien på Oddsen

Patrick Berg forlot Marienlyst stadion med en skinne på høyrebeinet. Mandag ettermiddag ble det bekreftet at Berg ikke er med onsdag.

Det er bare noen dager siden Glimt feide José Mourinhos Roma av banen med 6-1 i Conference League. Onsdag spiller serielederne toppoppgjør mot Molde på Aker stadion.

Molde slo Stabæk 3-0 på Nadderud. Dermed er avstanden opp til serieleder Bodø/Glimt på bare to poeng før onsdagens match som har avspark kl. 20.00.

Onsdag formiddag var oddsen på Molde-seier 1,95, uavgjort 3,95, mens den var 3,30 for Glimt-seier. (Oddsen kan endre seg).

Fire på rappen uten seier 

Både Lillestrøm og Stabæk har fire kamper på rad uten tap. Onsdag møtes de på Åråsen.

LSK har rast ned noen plasser på tabellen etter å ha tatt ett poeng på de fire siste kampene. Opp til Rosenborg på bronseplass er det nå seks poeng. Lillestrøm kommer fra 1-5-tap borte mot Viking. I de tre kampene før den ble det uavgjort mot Kristiansund og tap mot Tromsø og Sarpsborg.

Stabæk tapte 3-0 mot Molde hjemme på Nadderud i helgen. Før den ble det uavgjort mot Brann, tap mot Bodø/Glimt og uavgjort mot Sandefjord. Bæringene har bare Mjøndalen bak seg på tabellen før denne midtukerunden. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Mjøndalen - ett bein i OBOS-ligaen

Mjøndalen som tapte søndagens viktige bunnoppgjør mot Tromsø spiller hjemme mot Kristiansund. Bruntrøyene har 10 poeng opp til sikker plass og fem poeng opp til kvalikplass. Med andre ord er bare seier godt nok onsdag.

Brann som ligger på kvalifiseringsplassen har ikke tapt siden 28. august. På de seks siste er det blitt to seirer og fire tap. Brann spiller hjemme mot tabelltreer Viking onsdag.

Eliteserien på Oddsen

Onsdag:

  • Haugesund – Rosenborg kl. 18.00 (discovery+)

  • Lillestrøm – Stabæk kl. 18.00 (Max)

  • Mjøndalen – Kristiansund kl. 18.00 (discovery+)

  • Sandefjord – Strømsgodset kl. 18.00 (discovery+)

  • Tromsø – Odd kl. 18.00 (discovery+)

  • Molde – Bodø/Glimt kl. 20.00 (Eurosport Norge)

Torsdag:

  • Brann – Viking kl. 18.00 (Max)

  • Sarpsborg – Vålerenga kl. 20.00 (Max)

Relaterte artikler