Slipper Mourinho til nysigneringene mot City?

Et skaderidd Tottenham jager fjerdeplassen og møter et Manchester City i medvind.

DRAMATIKK: Blir det nysigneringer som kommer på og avgjør for Spurs, eller vil Guardiolas City benytte seg av momentumet laget sitter med etter å ha sikret finaleplass i ligacupenColourbox
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:28. januar 2020Endret:2. januar 2023

Tottenham har en 2-1-seier mot Norwich og ett uavgjortresultat mot Southampton i FA-cupen som de sikkert ønsker å rette opp i den 5. februar, men først rettes blikket mot hjemmekampen mot Manchester City på søndag. 

Spill på kampen her

Den viktige fjerdeplassen

Tottenham ligger bak litt bak med 34 poeng, seks poeng bak Chelsea, og klorer for å nå fjerdeplassen og sikre neste sesongs Champions League-deltagelse, men Jose Mourhinos spillerstall må sies å være noe  redusert før søndagens møte med Manchester City.

  • Toppscorer Harry Kane er ute med en hamstringskade. 

  • Moussa Sissoko er langtidspermitert med en kneskade. 

  • Ben Davies er ventet tilbake tidligst mot Southampton for omkamp i FA-cupen 5. februar. 

  • Christian Eriksen er solgt og dansken var allerede onsdag med på å sikre seieren for Inter på San Siro. 

Med et overgangsvindu som lukkes fredag og en mengde spillere som linkes inn til Spurs spekuleres det følgelig livlig rundt en teoretisk start-ellever søndag. Følgende spillere har kommet på plass i uke 5.  

  • Giovanni  Lo Celso ble signert som permanent spiller

  • Gedson Fernandes er, etter å ha vært ønsket i lang tid, signert på lån med mulighet for et senere kjøp.

  • Steven Bergwijn (PSV) ble klar i midten av uken i følge. 

De fleste spillere vil uansett trenge mer forberedelse enn å ha satt satt signaturen sin på en kontrakt før de blir å se på banen mot Manchester City.g møter Manchester City i Premier League.

Livet nesten på topp

Pep Guardiolas Manchester City er klare for Wembley mot Aston Villa etter å ha vunnet 3-2 aggregert mot byrival Manchester United i ligacupen onsdag kveld. På tabellen cruiser City avgårde på andreplass med 57 poeng. 19 lange poeng bak Liverpool og kun tre poeng foran Leicester men langt foran Tottenhams 34. City har vunnet sine åtte siste kamper og  Sergio Aguero har notert seg for 16 scoringer så langt i sesongen. Møtene mellom City og Tottenham har i snitt resultert i 1,44 scoringer  (Tottenham) og 1,54 scoringer (City) pr. kamp.   City er favoritt til å holde stand på andreplassen uten å avgi poeng og hjemmeseier gir onsdag formiddag 1,55 i odds, Tottenham-seier gir 4,95 i odds, mens et uavgjort-resultat vil gi 4,35 i odds.  Spill på kampen her

Relaterte artikler