jokervinnerhistorie

Traff Jokeren og sikret seg millionpremie

En Joker-spiller hadde hellet med seg onsdag kveld og fikk tittelen Joker-kandidat. Det var en spent kandidat som visste at det på toppen av premiestigen ventet over 1,2 millioner kroner. 

MILLIONÆR: Joker-kandidaten fikk grunn til å glise da det dukket opp en kjentmann i gullhatt.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:8. januar 2020Endret:2. januar 2023

Onsdag 8. januar ble en kvinne fra Nes i Viken den heldige Joker-kandidaten og sikret seg en solid inngangssum på nøyaktig 265.000 kroner. Riktignok ventet det over 2,1 millioner kroner i toppen av premiestigen.

Kvinnen, som ønsker å være anonym, ble overrasket da hun fikk beskjeden om at hun var kveldens Joker-kandidat. - Åh, så bra. Nå er jeg spent altså, sier kvinnen før TV-trekningen. Joker-kandidaten satt i bilen på vei hjem og lot maskina på Hamar ta de logiske valgene for henne, på følgende tall: 2 - 7 - 0 - 7 - 8  Kvinnen fra Nes krysset fingrene og håpet på det beste, mens maskina Ask kastet seg ut i opp-ned-valgene.

Stivnet til i sofaen

Det ble litt av en trekning onsdag kveld. Det hele startet med fulltreffer da Ask gikk ned, men ikke nok med det. På det andre tallet gikk Ask ned igjen og der dukket selveste Jokeren opp. Da var det en kvinne i Viken som mistet både munn og mæle.

- Jeg ble helt stum da jeg så at Jokeren dukket opp, men det første jeg fikk frem var "er det sant? Er det sant?" Så det var godt du ringte og bekreftet dette nå, sier en lykkelig vinner da vi prater med henne etter sending. 

Joker-kandidaten hadde rukket å komme seg hjem til sofaen. Da Jokeren dukket opp stivnet hun helt i sofaen. Ved siden av henne satt mannen hennes.

- Mens jeg satt stum i sofaen sa mannen min "Du aner ikke hvor heldig du er", men det begynner å gå opp for meg hvor heldig jeg faktisk er. Jeg er så glad, du aner ikke, sier en tydelig berørt Joker-kandidat.

Nå som nøyaktig 1.278.000 kroner er på vei inn på kontoen til vinneren, er det rom for å unne seg noe.

- Jeg tar nok med mannen min på en fin ferie. Ah, dette er så godt. Tusen hjertelig takk, sier kvinnen avslutningsvis. 

Vi gratulerer så mye til kvinnen fra Nes i Viken!

Joker-kandidaten hadde levert Joker gjennom Norsk Tipping sin app.

Din tur neste uke?

Allerede lørdag 11. januar er det muligheter for å sikre seg den gjeve tittelen som Joker-Kandidat. Og da har du sjansen til å kapre cirka 2,2 millioner kroner i januarkulda. Høres det fristende ut? Da må du huske å spille Joker innen lørdag klokken 18:00.

Lykke til!

Her finner du trekningsresultatene for Joker

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler