flaxvinnerhistorie

Tre BilFlax-vinnere på fire dager – Elisabeth er én av dem

I løpet av bare fire dager har tre heldige sikret seg hver sin splitter nye BMW iX xDrive50 etter å ha skrapt BilFlax på mobilen. En av dem var Elisabeth Martinsen fra Brandbu.

BLIDE DAMER: Elisabeth Martinsen (t.v) var ute på tur sammen en god god venninne da Norsk Tipping ringte for å gratulere henne med ny bil.Foto: privat
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenForfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:9. mai 2024Endret:10. mai 2024

Tromsøværingen Elisabeth Martinsen (53), bosatt på Brandbu i Innlandet, kjøper sjelden Flax-lodd til seg selv, men på et av BilFlax-loddene hun handlet på mobilen fredag 3. mai var det nettopp hun som skrapte frem en splitter ny BMW iX xDrive50.

Med det ble hun siste kvinne ut i rekken av tre heldige vinnere som sikret seg hvert sitt nye motor-glis.

Turte ikke å tro på at det var sant

– Da de tre BMW-symbolene dukket opp. ble jeg litt satt ut. «Har jeg vunnet en bil nå» var det første jeg tenkte, ler Martinsen glad da vi snakker med henne dagen etter at hun vant.

Martinsen forteller at hun først tok et skjermbilde på telefonen, før hun sendte melding til kundeservice for å få bekreftet om det virkelig stemte.

– Jeg visste ikke om jeg skulle tørre å tro på at det var sant, men da jeg fikk det bekreftet ble jeg egentlig ganske målløs. Jeg måtte bruke litt tid på å la det synke inn.

Allerede før hun kjøpte BilFlax-loddene hadde Martinsen vært inne på tanken om å bytte ut sin nåværende diesel-bil med en ny el-bil. At hun skulle ende opp med en BMW iX hadde hun derimot ikke sett for seg.

– Bilen ser veldig fin ut, men det er nok ikke en bil jeg kunne kjøpt meg selv, sier hun og legger til at hun er både spent og gira på å få sin nye BMW.

Ingenting kunne ødelegge vinnergleden

I timene etter at hun vant var Martinsen så full av vinnerglede, at ingenting kunne ødelegge det gode humøret hennes.

– Vi holder på å pusse opp og da er det jo ikke alltid ting går som planlagt. Men selv når det skjedde uforutsette og ergerlige ting klarte jeg ikke å være irritert, fordi jeg hadde jo akkurat vunnet en bil og klarte ikke å slutte å smile, stråler hun glad.

Mens hun snakker med Norsk Tipping på telefon er hun på tur sammen med en venninne, og på veien dit dro de innom en forhandler som selger vinnerbilen BMW iX.

– Vi kjørte innom Bilia for å se på en bil av samme modell som den jeg har vunnet, og da ble jeg bare enda mer gira, avslutter den blide brandbuingen glad.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

21-åring sikret seg millionbil

Første vinner ut var en 21 år gammel mann fra Øygarden i Vestland. Tirsdag 30. april endte han opp med å sikre seg toppgevinsten på BilFlax.

Man skal ha en skikkelig god dose flaks for å sikre seg en gevinst i millionklassen, og når man som 21-åringen stort sett aldri skraper Flax kan man kanskje si at man har hatt usedvanlig mye flaks.

– Jeg pleier egentlig ikke å kjøpe Flax. Jeg vant en mindre sum på Eurojackpot som jeg tilfeldigvis brukte på BilFlax denne gangen, forklarer den unge vinneren.

Det er han nok rimelig fornøyd med at han gjorde nå, for på tredje loddet dukket hovedgevinsten opp. Dermed kunne han se frem å snart sette seg inn i sin flunkende nye BMW iX xDrive50.

Vant bil under familieselskapet

Allerede dagen etter at vi fikk den første BilFlax-vinneren, ble det skrapet frem enda en BMW. Denne gangen var det en 29 år gammel kvinne fra Moss i Østfold som kunne juble.

Den unge mossingen befant seg i et familieselskap da hun onsdag 1. mai sikret seg milliongevinsten på fire hjul. Mens hun ventet på maten, hadde hun trakk hun kjøpt litt forskjellige Flax-lodd på mobilen – blant dem BilFlax.

– Det var vel på det andre BilFlax-loddet jeg kjøpte at det dukket opp tre BMW-symboler, forklarer hun da vi snakker med henne dagen etter.

– Jeg kunne ikke helt tro det først, så jeg måtte vise det til familien min, som ble veldig glade på mine vegne. Mamma klarte til og med å svi baconet, ler 29-åringen.

Den glade vinneren hadde ennå ikke helt klart å ta innover seg gårsdagens hendelser.

– Det er helt vilt! Jeg vet ikke helt om det har gått opp for meg ennå. Jeg har nesten ikke sovet i natt. Man tror jo aldri at det skal skje med «meg». Det var veldig godt å få det bekreftet.

Den flunkende nye BMW-en vil bli tatt godt imot av vinneren.

– Jeg solgte bilen min for et års tid siden, og har egentlig tenkt på å kjøpe en ny. Dette passet jo perfekt sånn sett, avslutter hun fornøyd.

Norsk Tipping gratulerer alle de tre nye BMW-eierne!

VINNERGLIS: I år kan du vinne en BMW iX Xdrive50 dersom du er skikkelig heldig på BilFlax.Foto: Christian Dybendal

Ny bil til sommeren?

BilFlax, som du skraper for hånd, kan nå kjøpes i butikker, kiosker og bensinstasjoner rundt omkring i landet. I tillegg kan du som disse tre vinnerne skrape BilFlax digitalt på mobil (Les mer om forskjellen på digitale og fysiske Flax-lodd nederst i artikkelen).

Hvem vet? Kanskje blir du også ny eier av en BMW iX xDrive50? Vi ønsker masse lykke til med skrapinga!

Vinnersjanse toppremie: 1:216 700

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler