vikinglottovinnerhistorie

Ektepar leverte like kuponger - og vant dobbelt

Det ble dobbel Vikinglotto-glede på ekteparet som leverte samme, faste kupong og fikk seks rette den siste onsdagen i november!

TRE MILLIONÆRER: Vi fikk ikke mindre enn tre nye norske Vikinglotto-millionærer,sier programleder May Lisbeth Midtgård Myrvang.Atle Onsrud Jensen
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:28. november 2018Endret:2. januar 2023

Vikinglotto-maskinen blandet sammen denne vinnerrekka onsdag 28. november:

3 - 10 - 16 - 17 - 29 - 30

med 2 som vikingtallet.

Ingen hadde seks rette sammen med det riktige vikingtallet. Førstepremiepotten legger dermed på seg til over 70 millioner kroner til trekningen onsdag 5. desember.

Spill Vikinglotto her før onsdag kl. 18.00

Men tre spillere hadde seks rette uten vikingtallet, og alle tre kan nå kalle seg millionærer. Andrepremien ble nemlig på 1.495.875 kroner. 

To ganger seks rette med fødselsdatoer

To av vinnerne er hjemmehørende i Moss - og ikke bare det, de bor i samme hus også. Et ektepar hadde nemlig levert nøyaktig samme kupong slik at de begge fikk seks rette.

Kona var hos Spar i Vålerveien lørdag og leverte kupongen med sitt spillerkort, mens mannen var hos Narvesen på Amfi med samme kupong og sitt eget spillerkort onsdag.

- Er det mulig....det går ikke an....

Mannen trodde knapt det han hørte da vi ringte, og i bakgrunnen var kona sikker på at han hadde fått en tulletelefon. Men da vi leste opp vinnertallene, fikk pipa en annen lyd.

- Det er kjente tall. Det er bursdagene til både oss, barn og barnebarn. De har vi levert i mange år.  Hvor mye ble det sa du?

- Én million fire hundre og nitti seks tusen åtte hundre og syttifem kroner- til sammen nesten tre millioner kroner!

- Det var litt av en julepresang, jublet ekteparet fra Moss. De ønsker å være anonyme.

De kunne fortelle at det nok kom til å dryppe litt på familien med fødselsdatoene som gjorde mor og far til Vikinglotto-millionærer.

Vi gratulerer!

Fra sjakk til sjokk

Den tredje millionpremien gikk til en mann fra Oslo. Han var fortsatt høyt oppe etter å ha fulgt Magnus Carlsen inn til VM-tittelen da han ble oppringt av telefonen fra Hamar - 625 60 000. Men han lot være å ta den. Det forklarte han da vi ringte et kvarter senere. Da tok han telefonen.

- Jeg trodde det bare var noe tull. Men samboeren mente at 62-nummeret var Norsk Tipping, så vi slo det opp og fikk bekrefta det. Da gikk jeg rett på padden og sjekka kupongen min. Da gikk jeg fra sjakk til sjokk, kan du si, sa mannen.

Dermed ble det om mulig enda større stemning i leiligheten enn under sjakktriumfen tidligere på kvelden.

- Nå tror jeg det blir champagne før vi legger oss, gliste den glade, men utslåtte Vikinglotto-millionæren fra Oslo.

Her finner du trekningsresultatene for Vikinglotto

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler