lotto

Slik øker du vinnersjansen i SuperLotto

Påskeaften trekker vi ut minst 40 ekstra Lotto-millionærer. Blir du en av dem?

MILLIONÆR-BONANZA: Påskeaften trekker vi ut ekstra mange millionærer. Bli med nå, så øker vinnersjansen din.
Forfatterbilde Norsk TippingAnne Siri NørstebøPublisert:18. mars 2018Endret:2. januar 2023

Påskeaften er det SuperLotto i tillegg til den vanlige Lotto-trekningen. Hvordan du enkelt kan øke vinnersjansen din kan du lese her.

Spill Lotto nå!

Bli millionær uten sju rette

Lørdag 31. mars (påskeaften) trekker vi altså ut minst 40 ekstra Lotto-spillere, som vinner 1 million kroner hver.

Disse ekstra Lotto-millionærene trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt Lotto siden forrige SuperLotto-trekning (lille julaften) og innen klokken 18.00 påskeaften.

Dermed kan du bli Lotto-millionær også uten å ha de sju rette tallene på kupongen din! Alt du trenger å gjøre er å spille Lotto!

Slik øker du vinnersjansen

En rekke på Lotto-kupongen teller som et lodd i hatten under SuperLotto-trekningen på påskeaften. Har du spilt mange rekker og levert flere kuponger siden forrige SuperLotto-trekning har du flere lodd i hatten enn om du bare har levert én Lotto-kupong.

SÅ: Jo flere rekker og kuponger du leverer, desto større er vinnersjansen din til å bli 1 av de 40 ekstra Lotto-millionærene.

Og husk, lørdag er det ordinær Lotto-trekning med ca. 17 millioner kroner i førstepremiepotten. Spill Lotto nå, så er du med både på den vanlige trekningen lørdag, og SuperLotto påskeaften. Vi gleder oss til millionærbonanza!

Spill Lotto her!

(Vinnersjanse for sju rette er ca. 1:5,4 millioner per rekke. Sjansen for å bli SuperLotto-millionær er ca. 1: 5,5 mill per rekke.)

 

 

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 11 906 955

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 179 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2022: 298 (149 + 149 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 15 181 140 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler