jokervinnerhistorie

Trønder ble Joker-millionær: - Dæven han fløtt!

En heldig mann fra Steinkjer fikk god hjelp av Embla og endte opp som Joker-millionær. 

JOKER: Programleder for Joker, May LIsbeth Midtgård Myrvang kunne glede seg med en vinner fra Steinkjer og en skikkelig Joker-pott.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:10. november 2018Endret:2. januar 2023

En heldig spiller fra Steinkjer ble lørdag Joker-millionær. 

Det lykkes ikke Norsk Tipping å komme i kontakt med vinneren før trekning, så mannen fikk hjelp av Embla til å velge opp eller ned i Joker-spillet.

Embla ordnet opp

Mannen tråklet seg dermed elegant gjennom tallrekka med god hjelp av Embla og endte opp med en pen premie på 2.143.000 kroner. Etter trekning fikk vi tak i mannen, og han ble skikkelig overrasket. 

- Å herregud! Va´ det mye pæng? Over 2,1 million ja. Dæven han fløtt! Nå må æ ut og ha fresk luft, meldte den glade trønderen, som var på sydenferie da Norsk Tipping ringte.

Slo broder`n

- Ja dette var herlige greier, ja. Nå slo jeg broder`n, for han vant halvannen million hos Norsk Tipping for noen år siden. Kona og jeg pleier ikke å slå ut håret så veldig, men etter denne telefonen blir det nok sprettet ei champagneflaske, sier han avslutningsvis. Mannen ønsker å være anonym. 

  • Vår nybakte Joker-millionær hadde levert sitt spill, en femukers Joker på mobil. 


Vi gratulerer! 

Nye muligheter på onsdag

  • Onsdag er det atter nye muligheter i Joker, og da kan du vinne ca. 1,3 millioner kroner dersom du blir trukket ut som Joker-kandidat. 

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Her kan du spille Joker - både onsdag og lørdag

 

(Sjansen for å bli trukket ut som Joker-kandidaten er ca. 1:350.000 (onsdag) og 1:550.000 (lørdag) per rekke.)

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 3 038 663

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 103

  • Antall millionærer i 2023: 62

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 733 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler